Libnet.ro
UNICEF

22:30

APIA a platit peste 84 milioane de lei pentru subventiile pentru motorina utilizata in agricultura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
APIA a platit peste 84 milioane de lei pentru subventiile pentru motorina utilizata in agricultura

Aproape 13. 000 de fermieri au primit de la buget subventii in valoare de peste 84,41 milioane de lei pentru motorina utilizata in agricultura, informeaza un comunicat al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) remis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

APIA a platit peste 84 milioane de lei pentru subventiile pentru motorina utilizata in agricultura

Aproape 13. 000 de fermieri au primit de la buget subventii in valoare de peste 84,41 milioane de lei pentru motorina utilizata in agricultura, informeaza un comunicat al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) remis astazi redactiei.

ING Asigurari de Viata anunta ca a platit clientilor 61,65 milioane lei pentru evenimente asigurate si contracte ajunse la maturitate, in prima jumatate din 2014

ING Asigurari de Viata a anuntat miercuri ca in prima jumatate din acest an a platit clientilor 61,65 milioane lei pentru evenimente asigurate si contracte ajunse la maturitate, in crestere cu 7,03% fata de aceeasi perioada din 2013. Pentru aceeasi perioada de referinta, ING a raportat o crestere cu 8% a veniturilor din primele brute subcrise din activitatea de asigurari de viata, pana la 296 milioane lei si a estimat realizarea unui profit brut de 14,89 milioane lei, cu 164,4% mai mare decat in 2013.

Profit de 212,1 milioane lei pentru Banca Transilvania, in primul semestru

Banca Transilvania a inregistrat in primul semestru un profit brut de 246,1 milioane lei, mai mare cu 17,5% fata de aceeasi perioada a anului 2013, respectiv un profit net de 212,1 milioane lei, potrivit unui comunicat al bancii.

Averea familiei Voiculescu, prabusita de sentinta in dosarul ICA: Peste 4 milioane lei, confiscate de la Camelia si Corina Voiculescu

Sentinta definitiva anuntata vineri in dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a primit o condamnare de 10 ani inchisoare cu executare, zdruncina averea mogulului si a familiei sale. Pe langa confiscarea.

Statul a platit alocatii pentru copii de peste 676,5 milioane lei in T1, in scadere cu 1,6%

Sumele platite in primul trimestru din 2014 ca alocatii de stat pentru copii au totalizat 676,536 milioane lei, fiind mai mici cu 10,794 milioane lei 1,6%) fata de cele platite in perioada similara din 2013, din cauza reducerii numarului de copii beneficiari, conform statisticilor Ministerului Muncii.

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de peste 2 milioane de lei

Inspectia Muncii a desfasurat, in perioada 28 iulie - 01 august, actiuni de control in urma carora a aplicat amenzi in valoare totala de 2. 500 de lei si a depistat aproape 200 de persoane care lucrau fara forme legale, informeaza un comunicat al institutiei.

Cum au fost cheltuiti 21 de milioane de lei pentru o retea de apa care pune in pericol sanatatea locuitorilor din Urziceni

O investitie de 21 de milioane de lei, reprezentand forarea unei noi surse de apa pentru municipiul Urziceni, judetul Ialomita, a fost executata in zadar. Instalatia nu a primit aviz sanitar de functionare, iar apa are probleme in ceea ce priveste potabilitatea.

Lichiditate de aproximativ 8 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 8 milioane lei 1,9 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 15 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 15 milioane lei 3,4 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 18 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 18 milioane lei 4,1 milioane euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )