Libnet.ro
UNICEF

13:00

Apple si Google lucreaza in parteneriat pentru a informa oamenii din intreaga lume daca au avut contact cu un pacient infectat cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Apple si Google lucreaza in parteneriat pentru a informa oamenii din intreaga lume daca au avut contact cu un pacient infectat cu COVID-19

Apple si Google vor lucra impreuna pentru prima oara, cu scopul de a creea o modalitate prin care sa informeze persoanele care au intrat in contact cu pacienti infectati de COVID-19. continuă pe Antena3

Cel mai mare defect al zodiei tale: Taurii profita de oamenii din jurul lor

Cel mai mare defect al taurilor este faptul ca profita de oamenii din jurul lor pentru a obtine ceea ce isi doresc si sunt egoisti, tinand totul doar pentru ei, racii sunt zodiile obsedate de curatenie, carora le place ca fiecare lucru sa fie la locul lui si mereu mai gasesc cate ceva de aranjat sau de curatat, iar leilor le place foarte mult sa barfeasca si sa caute nod in papura, indiferent cine sunt persoanele despre care vorbesc, ignorand tot ce se intampla in jurul lor.

Companiile aeriene, obligate de Uniunea Europeana sa restituie banii pentru zborurile anulate din cauza coronavirusului

Uniunea Europeana a decis ca toate companiile aeriene sa fie obigate sa restituie banii pentru zborurile anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

FPSC face apel la responsabilitate pentru toti angajatorii din sectorul constructii

Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii FPSC) face un apel la responsabilitate pentru toti angajatorii din sectorul constructii si anunta sustinerea continuarii activitatii, acolo unde acest lucru este posibil, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

COVID-19 IN CHINA: Niciun deces nu a fost raportat in ultimele 24 de ore, pentru prima data din luna ianuarie

China nu a raportat niciun deces provocat de Covid-19 in ultimele 24 de ore, pentru prima data din luna ianuarie.

Apple si Google colaboreaza pentru un sistem de localizare a persoanelor infectate cu noul virus

Apple si Google au anuntat vineri un parteneriat pentru realizarea unui soft care sa permita urmarirea digitala a persoanelor care au avut contact cu persoanele infectate cu coronavirus pentru a limita raspandirea bolii, potrivit AFP. Cele doua companii spun ca aplicatia nu va incalca legislatia privitoare la sfera privata.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 17.000 de teste rapide COVID-19 pentru angajatii si medicii din spitalele din administrare De ce nu le recomanda Organizatia Mondiala a Sanatatii

Primaria Capitalei vrea sa achizitioneze 17. 000 de teste rapide antigen) pentru testarea personalului din cadrul serviciilor de utilitate publica companiilor municipale, a structurilor de interes public local aflate in subordinea Consiliul General al Municipiului Bucuresti, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, precum si personalului din cadrul unitatilor sanitare aflate in subordinea Consiliului General, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de maine a Consiliului General. Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat miercuri ca nu recomanda folosirea acestor teste rapide.

Bayer doneaza 386 de mii de lei pentru sustinerea spitalelor din Romania

Bayer s-a alaturat campaniei scutpentruspitale a Asociatiei Zi de Bine din Romania, cu o donatie de 386. 000 de lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Help Net doneaza 100.000 euro pentru dotarea spitalelor din Romania, in lupta impotriva COVID-19

Farmaciile Help Net directioneaza catre asociatia Daruieste Viata suma de 100. 000 euro, in scopul dotarii spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19.

Help Net doneaza 100.000 euro pentru dotarea spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19

Farmaciile Help Net directioneaza catre asociatia Daruieste Viata suma de 100. 000 euro, in scopul dotarii spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19, potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )