Libnet.ro
UNICEF

15:30

Apple Pay Tehnologia trezeste bancile la viata (?)

Adevărul Adevărul,
Apple Pay Tehnologia trezeste bancile la viata (?)

A fost mereu doar o chestiune de timp cat va dura pana cand companiile tech vor oferi optiuni de procesare a platilor? Marile banci din Europa au avut nenumarate sedinte incercand sa desluseasca viitorul sistemului de plati. Ei bine, luna aceasta Apple a lansat Apple Pay un mecanism wireless de procesare a platilor in esenta un terminal de plati), care nu necesita un debit/credit card. continuă pe Adevărul

Apple Pay - Tehnologia trezeste bancile la viata (?)

A fost mereu doar o chestiune de timp cat va dura pana cand companiile tech vor oferi optiuni de procesare a platilor? Marile banci din Europa au avut nenumarate sedinte incercand sa desluseasca viitorul sistemului de plati. Ei bine, luna aceasta Apple a lansat Apple Pay un mecanism whireless de procesare a platilor in esenta un terminal de plati), care nu necesita un debit/credit card.

NFC-ul de pe iPhone 6 este doar pentru Apple Pay, si atat!

Entuziasmat de faptul ca iPhone 6 are NFC? Ei bine aflati ca este functional doar cu sistemul Apple Pay. Cum adica e blocat doar pentru Apple Pay, parca NFC-ul avea ca scop conectarea rapida a multor alte dispozitive precum casti, boxe sau alte gadget-uri, cu smartphone-ul? Ei bine Apple a decis ca NFC-ul de pe cele mai recente smartphone-uri ale sale, practic singurele care beneficiaza pana acum de aceasta functionalitate, sa fie blocat doar cu sistemul de plata Apple Pay.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )