Libnet.ro
UNICEF

12:30

Aproape 100 de persoane cauta un adolescent de 15 ani care a disparut de acasa

Adevărul Adevărul,
Aproape 100 de persoane cauta un adolescent de 15 ani care a disparut de acasa

Adolescentul de 15 ani din Rusu Bargaului este de negasit de cateva ore bune. Aproape 100 de persoane s-au mobilizat sa-l caute de-a lungul Bistritei Ardelene, unde a fost gasita abandonata bicicleta sa. continuă pe Adevărul

UPDATE Aproape 100 de persoane au cautat timp de cateva ore un adolescent de 15 ani care a fugit de acasa

Adolescentul de 15 ani din Rusu Bargaului este de negasit de cateva ore bune. Aproape 100 de persoane s-au mobilizat sa-l caute de-a lungul Bistritei Ardelene, unde a fost gasita abandonata bicicleta sa.

Anca Berezeanu, fata care a murit strivita de rotile masinii primarului din Cernatesti, ar fi implinit maine 15 ani

Anca Brezeanu, fata care a murit, marti seara in urma unui accident de circulatie la Potoceni, ar fi implinit maine varsta de 15 ani. Era unicul copil la parinti, astfel ca drama prin care trec rudele fetei ucisa in accidentul provocat de primarul din Cernatesti este greu de descris in cuvinte. Oamenii sunt devastati de sfarsitul brusc al fetei care avea toata viata inainte.

Anca Bereveanu, fata care a murit strivita de rotile masinii primarului din Cernatesti, ar fi implinit maine 15 ani

Adolescenta care si-a pierdut viata ar fi implinit maine 15 ani, dar in loc de aniversare familia se pregateste acum de inmormantare. Colega ei, care a scapat cu viata, este in continuare in spital in stare stabila. Primarul a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )