Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape 1.000 de muncitori, blocati in mine din estul Ucrainei din cauza confruntarilor

Adevărul Adevărul,
Aproape 1.000 de muncitori, blocati in mine din estul Ucrainei din cauza confruntarilor

Aproape 1. 000 de muncitori au ramas blocati, miercuri, in doua mine din estul Ucrainei, din cauza unor pene de electricitate provocate de confruntarile militare, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Ucraina: Aproape 1.000 de muncitori, BLOCATI in mine din cauza confruntarilor

Aproape 1. 000 de muncitori au ramas blocati, miercuri, in doua mine din estul Ucrainei, din cauza unor pene de electricitate provocate de confruntarile militare.

FOTO Cum a falsificat Rusia dovezile despre doborarea Zborului MH17, din estul Ucrainei

O noua analiza, data publicitatii duminica de o echipa de specialisti digitali independenti, dezvaluie cum a modificat Ministerul Apararii din Rusia imaginile din satelit prezentate in raportul oficial despre doborarea zborului malaysian MH17 in estul Ucrainei. Potrivit specialistilor, imaginile prelucrate reprezinta incercarea Rusiei de a da vina pe Ucraina pentru moartea celor 298 de persoane aflate la bordul avionului.

Kremlinul acuza Kievul de actiuni provocatoare in estul Ucrainei

Kremlinul s-a declarat miercuri ingrijorat de agravarea situatiei din estul Ucrainei, acuzand in acelasi timp armata ucraineana de actiuni provocatoare in regiune. Moscova urmareste cu atentie situatia.

Constructorul rus al rachetelor BUK neaga orice implicare in prabusirea avionului malaezian in estul Ucrainei: Dupa 1999, racheta cu care a fost doborat avionul malaezian nu s-a mai produs in Rusia

Principalul producator rus de sisteme de aparare antiaeriana, concernul Almaz-Antei, neaga orice implicare in doborarea avionului malaezian cu 298 de persoane la bord la 17 iunie 2014 in estul Ucrainei,.

Confruntarile militare s-au intensificat in estul Ucrainei

Confruntarile militare s-au intensificat, miercuri, in estul Ucrainei, intre serviciile de securitate ucrainene si insurgentii separatisti prorusi, informeaza CNN. Statul Major al armatei ucrainene a anuntat ca.

Studiu Erste: Tinerii romani cu varste de 14-25 de ani cheltuiesc, in medie, 33 de euro lunar pe haine si alte accesorii asociate, cu mult peste media celorlalte tari din estul si centrul Europei

Tinerii romani cu varste de 14-25 de ani cheltuiesc, in medie, 33 de euro lunar pe haine, incaltaminte si alte accesorii asociate, cu mult peste media celorlalte tari din estul si centrul Europei, fiind intrecuti doar de austrieci- 57 de euro. Cehii si slovacii aloca, spre exemplu, doar 21 euro, ungurii -17 euro, croatii- 22, iar sarbii - 18 euro. Mai departe, Romania are, cu exceptia Austriei, cei multi tineri din grupa de varsta 17-19 ani care detin un telefon de tip smartphone. Atunci cand sunt intrebati de unde provin banii, tinerii romanii au cea mai mica rata de raspuns la categoria -joburi part-time sau full time - 76%, in timp ce cehii se afla la 99%, austriecii la 98%, slovacii sim croatii la 97%, iar ungurii la 82%, au aratat marti oficialii BCR in cadrul unei conferinte.

Studiu: Tinerii romani, printre cei mai cheltuitori din estul si centrul Europei

Circa 29% dintre romanii care fac economii se gandesc la copii, iar preocuparile financiare pentru viitor provin din tradisie, nu dintr-o programare concreta in solutii financiare corecte, potrivit unui studiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )