Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape 6 milioane de lei pentru iluminatul de sarbatori, la Tirgu-Mures

Adevărul Adevărul,
Aproape 6 milioane de lei pentru iluminatul de sarbatori, la Tirgu-Mures

Contractul incheiat cu doua firme care asigura montarea si demontarea, achizitia si inchirierea de ornamente luminoase, totul pentru ca orasul nostru sa imbrace straie de lumina, costa peste 5,8 milioane de lei, fara TVA, se arata pe site-ul licitatiilor publice. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Primaria Severinului face economie la factura de energie pentru iluminatul de sarbatori

Severinul a imbracat straie de sarbatoare. Traditionalul brad de Craciun a fost amplasat deja pe strada Crisan, iar din data de 1 decembrie au fost aprinse luminile de sarbatori in intreg orasul.

Navodari va avea iluminat public de 20 milioane lei.

Orasul Navodari va derula proiectul ,,Modernizarea si Reabilitarea de Noi Capacitati de Producere a Energiei Electrice pentru Iluminatul Public, cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Economiei, Departamentul pentru Energie, Organismul Intermediar pentru Energie. Investitia se incadreaza in Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice, Axa Prioritara 4 Cresterea eficientei energetice .

Lichiditate de circa 6,47 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6,47 milioane lei circa 1,45 milioane euro).

Lichiditate de circa 26,02 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 26,02 milioane lei circa 5,84 milioane euro).

Zece deal-uri de peste 30 milioane lei, la BVB

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) din prima zi de tranzactionare a saptamanii a fost de 84,75 milioane lei 19,04 milioane euro), cu aproximativ 40,57% peste cea de vineri, cand investitorii au tranzactionat in suma de 60,29 milioane lei 9,29 milioane euro).

Lichiditate de circa 46,13 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 46,13 milioane lei circa 10,35 milioane euro).

Chimcomplex vrea o majorare de capital de 157 milioane lei

Omul de afaceri Stefan Vuza vrea o majorare de capital de 157 milioane lei la Chimcomplex Borzesti simbol CHOB) si sa preia, astfel, activele viabile ale Oltchim simbol OLT).

62 milioane lei a costat 8232;cel mai nou cartier al Sibiului.

Primarul Klaus Iohannis a fost prezent ieri la receptia celor trei poduri noi, construite in cartierul Tineretului. Cel mai nou cartier al Sibiului, Cartierul Tineretului, a iesit oficial din santier ieri, dupa ce si cele trei poduri de care a fost nevoie pentru circulatia auto si pietonala au fost finalizate. Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost prezent la fata locului, pentru deschiderea circulatiei pe cele trei poduri. Cartierul a fost infiintat in anul 2004, cand 419 tineri au primit .

CFR: Contract de 1,35 miliarde lei pentru reabilitarea tronsonului Vintu de Jos-Simeria

CFR a semnat cu consortiul Swietelsky - Strabag - Alstom - Arcada - Euro Construct - Transferoviar Grup contractul pentru executia lucrarilor de constructii si instalatii pe tronsonul Vintu de Jos - Simeria, parte integranta a sectiunii Coslariu - Simeria, potrviit unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )