Libnet.ro
UNICEF

20:30

Apropiati ai lui Elan Schwartzenberg, audiati la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Apropiati ai lui Elan Schwartzenberg, audiati la DNA

Mai multe persoane vor fi aduse la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiate de procurori intr-un dosar de spalare de bani de peste un milion de euro, printre acestea aflandu-se si apropiati ai lui Elan Schwartzenberg. continuă pe Ziarul Bursa

Apropiati ai lui Elan Schwartzenberg, audiati la DNA

Update 18:11 Procurorii au inceput urmarirea penala fata de fratele lui Elan Schwartzenberg Procurorii au inceput urmarirea penala fata de Fabian Schwartzenber, fratele lui Elan Schwartzenberg si fata de Monica Hofman, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

DNA a inceput urmarirea penala fata de fratele lui Elan Schwartzenberg

Update 18:11 Procurorii au inceput urmarirea penala fata de Fabian Schwartzenber, fratele lui Elan Schwartzenberg si fata de Monica Hofman, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Fratele lui Elan Schwartzenberg si alte opt persoane, urmarite penal intr-un dosar privind preluarea Realitatea Media

Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de Fabian Schwartzenberg, fratele lui Elan Schwartzenberg, si alte opt persoane, acuzate de comiterea de infractiuni ce au avut ca scop influentarea deciziilor privind SC Realitatea Media SA si preluarea controlului asupra acesteia, informeaza un comunicat al DNA.

Fratele lui Elan Schwartzenberg, implicat intr-un caz de trafic de influenta si spalare de bani

Procurorii DNA au facut, luni, perchezitii la 35 de adrese din Bucuresti. Printre locuintele perchezitionate s-au numarat si imobile ale lui Maricel Pacuraru, ale fratelui lui Elan Schwartzenberg si ale unei.

Fratele lui Elan Schwartzenberg, pus sub invinuire in dosarul de spalare de bani

Fratele lui Elan Schwartzenberg a fost pus sub invinuire, luni, in cadrul audierilor procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie. Totodata, procurorii spun ca Elan Schwartzenberg este de negasit pentru a fi.

Florin Salam: Am fost audiat ca martor, dupa un sprit unde s-au intamplat mai multe prostii

25- Cantaretul Florin Salam a declarat, la iesirea de la DIICOT, ca a fost audiat ca martor, dupa ce a fost la un sprit unde s-au intamplat mai multe prostii, spunand insa ca nu stie ca cineva.

ANM: Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de ceata, valabile pentru sapte judete din tara.

Gruia Stoica (GFR) evita sa spuna daca va depune luni banii in lipsa unui aviz din partea Consiliului Concurentei: Sunt mai multe cauze contractuale care trebuie indeplinite, nu numai cea cu Consiliul Concurentei

Proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), Gruia Stoica, intrebat vineri in repetate randuri daca va depune luni diferenta de 170 milioane euro pentru preluarea GFR Marfa in lipsa unui aviz din partea Consiliului Concurentei, a evitat sa raspunda. Daca in urma cu o zi patronul GFR declara ca plateste suma ramasa si fara avizul Consiliului Concurentei, atata timp cat vanzatorul, respectiv Ministerul Transporturilor, si-a indeplinit toate obligatiile, acesta a declarat vineri ca sunt mai multe cauze contractuale care trebuie indeplinite, nu numai cea cu Consiliul Concurentei, subliniind ca GFR si-a indeplinit obligatiile contractuale. Asteptam acum sa vedem daca vanzatorul si-a indeplinit obligatiile contractuale, a precizat Gruia Stoica.

VIDEO Gruia Stoica (GFR) evita sa spuna daca va depune banii luni, in lipsa unui aviz din partea Consiliului Concurentei: Sunt mai multe cauze contractuale care trebuie indeplinite, nu numai cea cu Consiliul Concurentei

Proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), Gruia Stoica, intrebat vineri in mai multe randuri daca va depune luni diferenta de 170 milioane euro pentru preluarea GFR Marfa in lipsa unui aviz din partea Consiliului Concurentei, a evitat sa raspunda. Daca in urma cu o zi patronul GFR declara ca plateste suma ramasa si fara avizul Consiliului Concurentei, atata timp cat vanzatorul, respectiv Ministerul Transporturilor, si-a indeplinit toate obligatiile, acesta a declarat vineri ca sunt mai multe cauze contractuale care trebuie indeplinite, nu numai cea cu Consiliul Concurentei, subliniind ca GFR si-a indeplinit obligatiile contractuale. Asteptam acum sa vedem daca vanzatorul si-a indeplinit obligatiile contractuale, a precizat Gruia Stoica.

Harta prejudecatilor: cum se vad europenii intre ei. Romania, asociata in cele mai multe situatii cu hotia

Deseori, dezbaterile care se isca din cauza diferentelor culturale sfarsesc uneori in stereotipii. Prejudecatile sunt folosite ca argumente, insa, atunci cand punem laolalta toate parerile mai mult sau mai putin fondate, obtinem o imagine comica a felului in care popoarele se vad intre ele. Atlasul Prejudecatilor, o continuare a proiectului Cartografierea Stereotipurilor, arata, in gluma, statistici nu tocmai fericite pentru Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )