Libnet.ro
UNICEF

11:30

Apropiatii lui Udrea foloseau banii din mita pentru postaci de Internet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Apropiatii lui Udrea foloseau banii din mita pentru postaci de Internet

Udrea, pe Facebook: Documentul DNA pare din categoria &171;povesti nemuritoare &187; * Echipa de comunicare: Anchetatorii vor sa o tina pe Udrea in arest cu ajutorul televizorului Tudor Breazu si Ana Maria Topoliceanu foloseau banii din mita pentru plata unor servicii in interesul PDL Bucuresti si al Elenei Udrea, platind lunar 3. 000 de euro coordonatorului echipei de comunicare si 10. 000 de euro unor persoane pentru care foloseau titulatura postaci, sustine DNA, in referatul privind prelungirea arestului preventiv al fostului ministru in dosarul Gala Bute, transmite Mediafax. Directia Nationala Anticoruptie relateaza: Inculpatii achitau sume care ajungeau uneori la 10. 000 euro lunar unui grup de persoane, pentru care foloseau titulatura &171;postaci &187; si al caror rol era de a posta comentarii sub identitati fictive pe paginile de Internet ale unor ziare sau portaluri de stiri. continuă pe Ziarul Bursa

Grecia nu va folosi banii din privatizari pentru reducerea datoriei

Grecia va prezenta in curand un proiect de lege prin care va transforma agentia de privatizare intr-un fond suveran care va folosi veniturile obtinute pentru finantarea politicilor de protectie sociala, nu pentru reducerea datoriei publice, a anuntat, ieri, Nadia Valavani, viceministrul de finante de la Atena.

Elena Udrea stia ca banii din spagi ajungeau la PDL

In cererea de prelungire a arestului Elenei Udrea se descrie modul cum au ajuns in conturile PDL donatii de 50. 000 de euro la doua luni dupa ce ministrul Dezvoltarii a luat mita de 900. 000 de.

Viorel Hrebenciuc, in fata instantei in dosarul Mita pentru PSD: Geoana stia despre platile din campanie. Se consulta permanent cu Vintu

Viorel Hrebenciuc, in fata instantei in dosarul mita pentru PSDViorel Hrebenciuc se afla in fata instantei in dosarul mita pentru PSD. Potrivit B1Tv, Hrebenciuc ar fi declarat in fata judecatorilor ca.

Cum raspunde Mircea Geoana acuzatiilor lui Viorel Hrebenciuc despre banii din campania electorala

Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), a raspuns, pe Facebook, afirmatiilor lui Viorel Hrebenciuc din sala de judecata referitoare la faptul ca senatorul ar fi stiut de unde vin banii care s-au folosit in campania sa electorala din 2009 cand a candidat, din partea PSD, la functia de presedinte al Romaniei.

Gorghiu anunta negocieri cu oameni din PSD pentru o noua majoritate: Nu oferim functii, discutam pe program de guvernare

Chiar daca PNL a respins din start metoda traseismului in vederea formarii unei noi majoritati parlamentare, copresedintele liberalilor Alina Gorghiu a anuntat ca au inceput discutiile cu toti.

Alina Gorghiu: Se discuta cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, pentru o noua majoritate

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Constanta, ca partidul lucreaza la conturarea unei noi majoritati parlamentare, existand discutii in acest sens cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, de buna credinta.

Milioane de oameni sunt alaturi de el. Copilul care NU poate iesit afara din casa pentru ca risca sa moara. S-a nascut fara sistem imunitar

Acest copilas nu s-a bucurat de aerul curat de afara, nu s-a jucat in iarba, nu a atins cu piciorusele sale apa marii si nici nu s-a murdarit, sarind in baltile lasate de ploaie. Si asta pentru ca s-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )