Libnet.ro
UNICEF

07:30

Aproximativ 1.200 de persoane fara adapost, cazate in centrele din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aproximativ 1.200 de persoane fara adapost, cazate in centrele din Capitala

ACTUALIZARE 12:16 Peste 40 de persoane fara adapost, salvate de la inghet si duse cu ambulante la centrele sociale Peste 40 de persoane fara adapost au fost salvate de la inghet in ultimele doua zile, acestea fiind duse cu ambulante in centrele sociale, potrivit Politiei Romane. continuă pe Ziarul Bursa

Sute de persoane fara adapost au fost cazate in centrele sociale ale Capitalei

Primaria Capitalei, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, distribuie si in aceasta seara, prin intermediul echipelor mobile, ceai, supa calda si imbracaminte groasa persoanelor fara adapost care refuza cazarea in centrele sociale ale municipalitatii. Actiunea va incepe la ora 22. 00, in zona Garii de Nord.

Sase persoane fara adapost au fost ridicate noaptea trecuta de pe strazi si duse in centrul de cazare

Ninsoarea care a cazut in timpul noptii nu a cauzat probleme deosebite in judetul Galati. S-a actionat la timp pentru deszapezirea si imprastierea de material antiderapant pe caile de comunicatii rutiere, iar sase persoane fara adapost au fost identificate si transportate la centrul de cazare.

Situatia oamenilor fara adapost din Capitala: Cei care nu vor cazare in centre primesc bauturi calde

Persoanele fara adapost care refuza cazarea in centrele sociale din Bucuresti vor primi, luni seara, ceai si supa calda, prin intermediul echipelor mobile din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti.

Centre de urgenta pentru persoanele fara adapost. Primaria Capitalei pune la dispozitia cetatenilor doua numere de telefon

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) pune la dispozitia cetatenilor doua numere de telefon pentru semnalarea eventualelor probleme generate de inghet sau ninsoare, dar si a prezentei in strada sau scari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )