Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproximativ 3000 de militari americani vor fi trimisi in tarile baltice

Antena3 Antena3,
Aproximativ 3000 de militari americani vor fi trimisi in tarile baltice

Circa 3. 000 de militari americani vor fi trimiti in tarile baltice incepand chiar de saptamana viitoare. Acestia vor fi desfasurati in tarile din reugiunea baltica pentru exercitii cu fortele locale,. continuă pe Antena3

SUA a trimis militari si tancuri in tarile baltice

Aproximativ 3. 000 de militari americani vor fi desfasurati,de saptamana viitoare, in tarile baltice,pentru exercitii cu fortele locale, anunta Departamentul american al Apararii, citat de.

UPDATE: SUA a trimis militari si tancuri in tarile baltice

Statele Unite au trimis peste o suta de echipamente militare grele, in special tancuri si alte vehicule de lupta, celor trei state baltice, pentru a-si consolida capacitatea de aparare si pentru a descuraja Rusia in incercarea de amenintare, a declarat luni pentru AFP, la Riga, generalul american John OConnor, conform Agerpres.

SUA trimit 3.000 de militari in tarile baltice pentru manevre

Statele Unite ale Americii au inceput sa desfasoare 3. 000 de militari pentru trei luni de manevre in tarile baltice, in operatiunea Atlantic Resolve, menita sa linisteasca tarile din regiune in legatura cu amenintarea reprezentata de Rusia, a anuntat astazi un purtator de cuvant al Pentagonului, citat de presa straina.

Statele Unite trimit 3.000 de soldati pentru manevre militare in tarile baltice

Statele Unite trimit 3. 000 de soldati pentru manevre militare in tarile baltice, anunta AFP. Generalul american John O'Connor declarase tot luni, pentru AFP, ca Statele Unite au trimis peste o suta de echipamente militare grele, in special tancuri si alte vehicule de lupta, in cele trei tari baltice, pentru a le intari capacitatea de aparare si pentru a descuraja Rusia sa le ameninte.

VIDEO SUA au trimis echipamente militare grele si 3.000 de soldati pentru manevre militare in tarile baltice/ Gen. O'Connor: Aratam un front unit de la nord la sud

Statele Unite au trimis peste o suta de echipamente militare grele, in special tancuri si alte vehicule de lupta, in cele trei tari baltice, pentru a le intari capacitatea de aparare si pentru a descuraja Rusia sa le ameninte, a declarat luni, pentru AFP, generalul american John O'Connor. Luni seara, Statele Unite au informat ca trimit si 3. 000 de soldati pentru manevre militare in tarile baltice, anunta AFP.

VIDEO SUA au trimis echipamente militare grele in tarile baltice / Gen. O'Connor: Aratam un front unit de la nord la sud

Statele Unite au trimis peste o suta de echipamente militare grele, in special tancuri si alte vehicule de lupta, in cele trei tari baltice, pentru a le intari capacitatea de aparare si pentru a descuraja Rusia sa le ameninte, a declarat luni, pentru AFP, generalul american John O'Connor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )