Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproximativ 3.000 de oameni pe strazile Capitalei, impotriva proiectului Rosia Montana

Antena3 Antena3,
Aproximativ 3.000 de oameni pe strazile Capitalei, impotriva proiectului Rosia Montana

Aproximativ 3. 000 de manifestanti impotriva proiectului minier de la Rosia Montana au format frunza colorata in verde si rosu ce reprezinta logo-ul campaniei Salvati Rosia Montana! in Piata. continuă pe Antena3

2.000 de manifestanti impotriva proiectului Rosia Montana marsaluiesc in Bucuresti.

Aproximativ 2. 000 de manifestanti impotriva proiectului Rosia Montana au pornit in mars, duminica, de la statia de metrou 1 Mai din Capitala si se indreapta catre Piata Victoriei. Protestatarii poarta bannere cu mesaje ca Rosia Montana - Revolutia generatiei noastre, Adevarata bogatie este sanatatea, nu aurul si argintul, dar si Jos labele de pe Justitie. Din 1 septembrie, in centrul Capitalei si in mai multe orase din tara, dar si peste hotare au loc proteste ale celor care se opun .

UPDATE: Manifestantii impotriva proiectului Rosia Montana au ocupat Piata Universitatii.

UPDATE: Cateva mii de protestatari fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ocupat intersectia din Piata Universitatii, iar circulatia auto este oprita, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ UPDATE: Mii de manifestanti impotriva proiectului minier de la Rosia Montana au protestat timp de aproximativ 10 minute la sediul DNA, cerand dosarul Rosia si reluand apoi marsul spre Piata Universitatii, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ UPDATE: Aproximativ 3. 000 de manifestanti impotriva proiectului .

UPDATE: 2.000 de manifestanti impotriva proiectului Rosia Montana marsaluiesc in Bucuresti.

UPDATE: Aproximativ 3. 000 de manifestanti impotriva proiectului minier de la Rosia Montana au format, in Piata Victoriei din Bucuresti, frunza colorata in verde si rosu ce reprezinta logo-ul campaniei Salvati Rosia Montana! in Piata Victoriei. In fata sediului Guvernului, ei au scandat Demisia si Tradarea de tara, in aur se masoara. Manifestantii au pornit apoi spre sediul DNA, scandand DNA, DNA, vrem dosarul Rosia, purtand coifuri din hartiile verzi si rosii pe care le-au folosit la .

Proteste in Capitala. Aproximativ 3.000 de oameni care se opun proiectului Rosia Montana au blocat Piata Universitatii

30 - Cateva mii de protestatari fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ocupat intersectia din Piata Universitatii, circulatia auto fiind oprita, informeaza Mediafax. Prot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )