Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un arab israelian a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Un arab israelian a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare

Un tribunal israelian l-a condmnat la 25 de ani de inchisoare pe Mohammed Mafarja, un arab israelian in varsta de 19 ani. Acesta a fost gasit vinovat pentru plasarea unei bombe intr-un autobuz din Tel Aviv, in. continuă pe Antena3

Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita Ion Milosioiu, condamnat la trei ani de inchisoare

Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita Ion Milosioiu, trimis in judecata pentru infractiuni de coruptie, a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta si pus sub control judiciar, sentinta pronuntata de Curtea de Apel Pitesti nefiind insa definitiva, transmite Mediafax.

UPDATE Gabriela Ghita, fost procuror general adjunct, condamnata definitiv la 2 ani inchisoare cu executare

Gabriela Ghita, fost procuror general adjunct al Romaniei, in prezent avocat, a fost condamnata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executarea pedepsei, intr-un dosar privind fraudarea unui examen pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor si procurorilor organizat in anul 2007.

Ce facilitati vor avea firmele care angajeaza persoane sub 25 ani si peste 45 ani

Statul va suporta pe un an contributiile sociale aferente datorate de firme care angajeaza pe minimum 2 ani tineri in varsta sub 25 ani si peste 45 ani, va acoperi costul unui stagiu de specializare pentru tinerii romi si va conditiona indemnizatia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )