Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arad: Primarul comunei Zarand a fost trimis in judecata pentru ca ar fi tranzactionat ilegal terenuri

B1 B1,
Arad: Primarul comunei Zarand a fost trimis in judecata pentru ca ar fi tranzactionat ilegal terenuri

Primarul comunei aradene Zarand, Ion Florin Mot, a fost trimis in judecata pentru inselaciune, uz de fals si abuz in serviciu, dupa ce ar fi tranzactionat ilegal terenuri, informeaza Mediafax. Primarul a. continuă pe B1

Prefectul de Buzau, trimis in judecata pentru instigare la abuz in serviciu intr-un dosar privind retrocedarea a peste 5000 ha padure

Actualul prefect de Buzau, Maria Buleandra, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei nationale Anticoruptie pentru instigare la abuz in serviciu intr-un caz privind retrocedarea peste 5000 ha padure. In acelsi dosar, a mai fost trimis in judecata fostul prefect de Buzau, acuzat, printre altele, de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Prefectul de Buzau si-a dat demisia, dupa ce a fost trimis in judecata intr-un dosar cu retrocedari ilegale

Prefectul de Buzau Maria Buleandra si-a dat demisia, joi, dupa ce a fost trimisa in judecata, in aceeasi zi, de procurorii DNA, in dosarul retrocedarii a peste 5. 000 de hectare de padure, la Gura Teghii, in judetul Buzau.

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata pentru grup infractional organizat

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au trimis in judecata in stare de arest la domiciliu) pe Nicusor Constantinescu presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta), pentru constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu si conflict de interese.

Prefectul de Buzau a demisionat. Maria Buleandra, trimisa in judecata pentru retrocedari ilegale

Prefectul judetului Buzau a demisionat din functie. Gestul facut de Maria Buleandra vine dupa ce procurorii DNA au trimis-o in judecata, alaturi de un alt fost prefect si de alte 10 persoane, intr-un dosar.

DNA le da de lucru judecatorilor: Un lot de 12 persoane, trimise in judecata pentru retrocedari ilegale de padure

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a 12 persoane intr-un dosar al retrocedarii posibil nelegala a peste 5. 000 de hectare de padure din judetul Buzau, potrivit stiripesurse. ro. Astfel, printre.

A fost promulgata Legea pentru motivarea financiara a personalului APIA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat azi decretul de promulgare a Legii pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 78/2014 privind modificarea art. VII din OUG nr. 107/2013 pentru stabilirea unor masuri bugetare. Actul normativ stabileste cadrul legislativ pentru motivarea financiara a personalului Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )