Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un aradean a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in cap cu o sticla aruncata din tren de suporteri unguri

Antena3 Antena3,
Un aradean a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in cap cu o sticla aruncata din tren de suporteri unguri

Un barbat, angajat al Companiei de Apa Arad, a fost lovit, sambata dupa-amiaza, de o sticla aruncata de catre suporteri ungari din trenul cu care se intorceau spre Budapesta dupa meciul Romania - Ungaria,. continuă pe Antena3

Arad: Barbat, ajuns la spital, dupa ce a fost lovit un o sticla aruncata din tren de fanii maghiari

Suporterii maghiari au mai facut o victima in drum spre casa: Un barbat, angajat al Companiei de ApaArad, a fost lovit sambata de o sticla aruncata din trenul in care se aflau aproximativ 900 de fani ai.

Arad: Un barbat a fost ranit la cap de o sticla aruncata din tren de suporteri unguri

Un barbat, angajat al Companiei de Apa Arad, a fost lovit, sambata dupa-amiaza, de o sticla aruncata de catre suporteri unguri din trenul cu care se intorceau spre Budapesta dupa meciul Romania - Ungaria, victima fiind transportata la spital, relateaza Mediafax.

Dambovita: Baietel de trei ani, la spital dupa ce a fost muscat de un caine pe strada

Un baietel in varsta de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste dupa ce a fost muscat de fata si de cap de un caine, incidentul avand loc pe o strada din localitate, scrie Mediafax.

A ajuns in COMA la spital dupa ce a fost batut cu bestialitate de POLITISTI. Motivul este uluitor

Un barbat din Gorj a ajuns in coma la spital dupa ce, sustine el, a fost batut crunt de politisti. Omul spune ca a fost agresat pentru ca nu avea asupra sa actele de identitate cand a fost oprit de.

Un barbat din Targu Jiu, la spital dupa ce ar fi fost batut de mai multi politisti

Un barbat din Targu Jiu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce sustine el, a fost batut fara mila de oamenii legii. Acesta declara ca a fost oprit de catre o patrula a Inspectoratului Judetean de Politie.

Craiova: Fetita de 8 ani, in soc anafilactic la spital, dupa ce a fost muscata de vipera

O fetita de 8 ani din Craiova a ajuns miercuri seara in soc anafilactic la spital, dupa ce a fost muscata de piciorul drept de o vipera. Copila se afla impreuna cu parintii sai in tabara tigani nomazi.

Un barbat a fost lovit de o sticla aruncata din tren de suporteri unguri.

Incidentul a avut loc in apropiere de municipiul Arad, in momentul in care trenul cu aproximativ 900 de suporteri unguri care se intorceau la Budapesta, dupa ce au participat la meciul Romania-Ungaria, a trecut pe langa o echipa de jurnalisti care filma o avarie la reteaua de apa a orasului. Potrivit martorilor, atat jurnalisti, cat si angajati ai Companiei de Apa Arad, din tren a fost aruncata o sticla in directia echipei care filma, insa reporterul s-a ferit, iar obiectul a lovit in cap un .

Sapte copii din Iasi au ajuns la spital dupa ce au fost intepati de viespi in curtea unei gradinite

Micutii se aflau in pauza cand un roi de viespi aparut din senin in curtea gradinitei si i-au intepat. Medicii spun ca victimele sunt acum in afara oricarui pericol.

Femeie dusa cu elicopterul la spital, dupa ce a fost injunghiata de sotul gelos

O femeie de 42 de ani din judetul Vaslui a ajuns in stare grava la un spital din Iasi, dupa ce a fost injunghiata de sot din cauza geloziei. Barbatul si-a injunghiat sotia cu un cutit intr-o coapsa, pe mo.

Nou atac al maidanezilor: O fetita din Targu Jiu, la spital dupa ce a fost muscata de un caine in zona soldului

O fetita de opt ani a ajuns la spital, astazi, dupa ce a fost muscata de un caine, in zona soldului, la Targu Jiu. Potrivit directorului Serviciului de Ambulanta Gorj, Dan Valceanu, o ambulanta a adus-o pe f.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )