Libnet.ro
UNICEF

05:00

Are sau nu lenjerie intima? Miley Cyrus, aproape dezbracata pe covorul rosu (Foto Hot)

Antena3 Antena3,
Are sau nu lenjerie intima? Miley Cyrus, aproape dezbracata pe covorul rosu (Foto Hot)

Este cunoscuta pentru stilul socant pe care il afiseaza, iar Miley Cyrus nu se dezminte cu nicio ocazie ivita. S-a intamplat si la decernarea premiiilor MTV Video Music, unde artista a venit mai mult. continuă pe Antena3

Miley Cyrus s-a imbracat de scandal la MTV VMA! A schimbat 11 costumatii si a aratat (aproape) tot!

Miley Cyrus a prezentat editia din acest an a galei MTV VMA 2015, iar pe intreg parcursul serii s-a schimbat de mai multe ori, surprinzand audienta cu nu mai putin de 11 costumatii dintre cele mai ciudate si mai indraznete! .

Veste buna pentru fanii cantaretei Miley Cyrus. Noul ei album, disponibil gratuit

Interpreta americana Miley Cyrus a anuntat, duminica, la gala de decernare a premiilor MTV, ca noul ei album, Miley Cyrus and Her Dead Petz, este disponibil gratuit, pe Internet, potrivit harpersbazaar. com.

VIDEO! Scandal la MTV VMA! Nicky Minaj a injurat-o pe Miley Cyrus

In momentul in care a urcat pe scena MTV VMA pentru a-si ridica trofeul la categoria Best Hip Hop Video, Nicki Minaj a schimbat cateva replici dure cu prezentatoarea evenimentului, Miley Cyrus! Iata cum s-a ajuns aici.

Miley Cyrus este pansexuala! Iata ce inseamna asta!

Miley Cyrus este pansexuala. Astfel sustine vedeta, luand din nou prin surprindere gratie dezinvolturii sale. Iata ce inseamna a fi pansexual.

Cele mai bune si cele mai proaste modele de urmat din randul vedetelor. Unde s-au clasat Kate Middleton si Miley Cyrus

Potrivit rezultatelor unui chestionar la care au raspuns 2,887 de parinti britanici, cantareata Miley Cyrus, rapperul Kanye West si starleta TV Kim Kardashian ocupa primele locuri in topul celor mai proaste modele de urmat pentru copii din randul vedetelor. La polul opus s-au clasat ducesa de Cambrigdge, cantaretul Ed Sheeran si modelul si actrita Michelle Keegan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )