Libnet.ro
UNICEF

12:00

Arest la domiciliu pentru Alexandru Ciocalteu si Petruta Lazar, fosti manageri ai Spitalului Sfantul Ioan, acuzati ca au luat mita 3,3 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Arest la domiciliu pentru Alexandru Ciocalteu si Petruta Lazar, fosti manageri ai Spitalului Sfantul Ioan, acuzati ca au luat mita 3,3 milioane de lei

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, ca Alexandru Ciocalteu si Petruta Lazar, fosti manageri ai Spitalul Sfantul Ioan din Capitala, sa fie plasati in arest la domiciliu, cei doi fiind acuzati de procurorii DNA ca au primit mita aproximativ 3,3 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Fostii manageri ai Spitalului Sf. Ioan din Bucuresti, Alexandru Ciocalteu si Petruta Lazar, retinuti pentru mita

Fostii manageri ai Spitalului Clinic de Urgenta 'Sf. Ioan' din Bucuresti, Alexandru Ciocalteu si Petruta Lazar, au fost retinuti joi pentru 24 de ore de procurorii DNA, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.

DNA: Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Sf. Ioan din Bucuresti, retinut pentru luare de mita

Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, a fost retinut de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. De asemenea, Petruta Lazar, la data faptelor manager, ulterior director economic al aceluiasi spital, a fost retinuta tot pentru luare de mita.

Medicul Alexandru Ciocalteu, fost secretar de stat la Sanatate si fost manager al Spitalului Sfantul Ioan, a fost retinut pentru luare de mita

Fostul manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan Bucuresti, Alexandru Ciocalteu, a fost retinut de procurorii DNA fiind acuzat de luare de mita. in acelasi dosar a mai fost retinut Petruta Lazar, la data faptelor manager, ulterior director economic al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan Bucuresti, pentru luare de mita.

Un fost secretar de stat la Sanatate, retinut de DNA. Acuzatii incredibile la adresa lui Alexandru Ciocalteu (VIDEO)

Prima care a luat mita pentru respectivul contract, spun procurorii este Petruta Lazar. Astfel, fostul manager a primit de la o firma cate 20. 000 de lei pe luna pentru a permite incheierea si derularea.

Medicul Alexandru Ciocalteu, in arest la domiciliu

Tribunalul Bucuresti a respins vineri cererea DNA de arestare preventiva a lui Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, urmand ca acesta sa fie plasat in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat de luare de mita.

Medicul Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, in arest la domiciliu

Tribunalul Bucuresti a respins vineri cererea DNA de arestare preventiva a lui Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, urmand ca acesta sa.

Fostii manageri ai spitalului de urgenta Sf. Ioan, in arest la domiciliu

Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins astazi cererea DNA de arestare preventiva a fostilor manageri ai Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, Alexandru Ciocalteu si Petruta Lazar, urmand ca acestia sa fie plasati in arest la domiciliu in dosarul in care DNA ii acuza de luare de mita, informeaza surse din media.

Adjunctul arhitectului-sef al Capitalei, in arest la domiciliu

Judecatoria Buiucani a decis vineri, 3 iunie, schimbarea masurii preventive in privinta adjunctului arhitectului-sef al Capitalei. Potrivit Centrului National Anticoruptie, invinuitul in dosarul Primaria urmeaza a fi plasat in arest la domiciliu pentru 25 de zile. Decizia instantei a fost luata in conditiile in care pe 4 iunie expira masura arestului preventiv de 10 zile a functionarului, transmite IPN.

Seful biroului de Ordine Publica din Falticeni, in arest la domiciliu, pentru trafic de influenta

Vasile Cristinel Miron, seful Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Falticeni, a fost retinut de DNA Suceava, sub acuzatia de trafic de influenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )