Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arest la domiciliu pentru Darius Valcov. Decizia magistratilor NU este definitiva

Antena3 Antena3,
Arest la domiciliu pentru Darius Valcov. Decizia magistratilor NU este definitiva

Darius Valcov ar putea fi eliberat, dupa ce magistratii au decis astazi sa il trimita in arest la domiciliu pe fostul ministru al Finantelor. Decizia instantei nu este definitiva. Fostul ministru al. continuă pe Antena3

Arest la domiciliu pentru Darius Valcov, runda a doua. Decizia nu este definitiva

Pentru a doua oara consecutiv in mai putin de doua saptamani, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, miercuri 6 mai, plasarea in arest la domiciliu a senatorului pesedist Darius Valcov, fost primar de Slatina si ex-ministru de Finante. Decizia nu este insa definitiva, fiind de asteptat o contestatie a Directiei Nationale Anticoruptie, cum s-a intamplat si ultima data. Pana atunci, Valcov va astepta verdictul din arest.

Bilteanu si El Lakis raman in arest la domiciliu pentru inca 30 de zile

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a admis propunerea DIICOT de prelungire cu 30 de zile a arestului la domiciliu pentru oamenii de afaceri Dragos Bilteanu si Najib el Lakis, in dosarul privind delapidarea SIF1 Banat-Crisana si SIF4 Muntenia.

Darius Valcov este in arest la domiciliu; decizia nu este definitiva

Fostul ministru Darius Valcov, acuzat de trafic de influenta, va fi cercetat in arest la domiciliu, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie, sentinta putand fi contestata de procurorii anticoruptie.

Darius Valcov ar putea fi plasat in arest la domiciliu (VIDEO)

Darius Valcov ar putea fi eliberat si plasat in arest la domiciliu. Cererea lui Valcov, de inlocuire a arestului preventiv a fost acceptata, dar decizia nu este definitiva. Procurorii DNA pot contesta aceasta.

Darius Valcov, in arest la domiciliu

Fostul ministru de Finante Darius Valcov, acuzat de trafic de influenta, va fi cercetat in arest la domiciliu, a decis, azi, inalta Curte de Casatie si Justitie, sentinta putand fi contestata de procurorii anticoruptie, potrivit surselor din presa.

Decizie iCCJ: Darius Valcov, arestat la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a decis inlocuirea arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu in cazul fostului ministru al Finantelor, Darius Valcov.

Smecherul cu BMW care a ucis o adolsecenta din Timis si a fugit de la locul accidentului ramane in arest la domiciliu inca 30 de zile

Magistratii Judecatoriei Sannicolau Mare au prelungit mandatul de arest la domiciliu pentru Sofian Precup, tanarul acuzat de ucidere din culpa dupa ce a omorat o fata de 16 ani din Cenad si a fugit de la locul accidentului.

Smecherul cu BMW care a ucis o adolescenta din Timis si a fugit de la locul accidentului ramane in arest la domiciliu inca 30 de zile

Magistratii Judecatoriei Sannicolau Mare au prelungit mandatul de arest la domiciliu pentru Sofian Precup, tanarul acuzat de ucidere din culpa dupa ce a omorat o fata de 16 ani din Cenad si a fugit de la locul accidentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )