Libnet.ro
UNICEF

23:00

Arestarea lui Teodorescu, avizata de Camera Deputatilor

România Liberă România Liberă,
Arestarea lui Teodorescu, avizata de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a aprobat, marti, corectarea erorii materiale din procesul de vot de saptamana trecuta asupra cererii de incuviintare a arestarii preventive a lui Catalin Teodorescu. Deputatii au modificat decizia de respingere si au constatat incuviintarea arestarii preventive a acestuia. Decizia a fost aprobata cu 199 voturi pentru, 6 impotriva, 58 abtineri, modificandu-se astfel hotararea luata in data de 3 decembrie, cand a fost respinsa incuviintarea arestarii preventive a lui Teodorescu. continuă pe România Liberă

VIDEO. Arestarea lui Teodorescu, avizata de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a aprobat, marti, corectarea erorii materiale din procesul de vot de saptamana trecuta asupra cererii de incuviintare a arestarii preventive a lui Catalin Teodorescu. Deputatii au modificat decizia de respingere si au constatat incuviintarea arestarii preventive a acestuia. Decizia a fost aprobata cu 199 voturi pentru, 6 impotriva, 58 abtineri, modificandu-se astfel hotararea luata in data de 3 decembrie, cand a fost respinsa incuviintarea arestarii preventive a lui Teodorescu.

Arestarea lui Teodorescu, avizata de Camera Deputatilor

Catalin Teodorescu poate fi arestat preventiv, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat corectarea erorii materiale din procesul de vot de saptamana trecuta

40 - Camera Deputatilor a aprobat, marti, corectarea erorii materiale din procesul de vot de saptamana trecuta, asupra cererii de incuviintare a arestarii preventive a lui Catalin Teodorescu,.

Camera Deputatilor a incuviintat arestarea preventiva a deputatului Catalin Teodorescu

ACTUALIZARE 13:33 Camera Deputatilor a aprobat, azi, corectarea erorii materiale din procesul de vot de saptamana trecuta, asupra cererii de incuviintare a arestarii preventive a lui Catalin Teodorescu, modificand decizia de respingere si constatand incuviintarea arestarii preventive a acestuia, potrivit surselor din presa. * BP Camera: Teodorescu si Marko raman fara imunitate.

Camera Deputatilor a respins introducerea unui proiect de lege privind votul prin corespondenta

Camera Deputatilor a respins, marti, proiectul privind introducerea votului prin corespondenta pentru alegatorii romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate, informeaza Mediafax. Initiativa.

UPDATE Comisia juridica a Camerei: Votul in cazul deputatului Catalin Teodorescu nu trebuie reluat, ci trebuie indreptata eroarea materiala legata de cvorum

Deputatii din Comisia juridica au decis, luni, ca nu trebuie reluat votul in plenul Camerei in cazul solicitarii de arestare a deputatului Catalin Teodorescu, ci doar trebuie indreptata eroarea materiala legata de cvorumul de prezenta de la votul din plen de saptamana trecuta din acest caz, transmite Mediafax. Acest lucru ar putea duce la incuviintarea arestarii preventive de catre Camera Deputatilor pentru deputatul Catalin Teodorescu.

Camera Deputatilor a spus DA pentru un buget marit al institutiei in 2015

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, luni, proiectul de buget al Camerei pe 2015, suma fiind mai mare cu 3% fata de anul trecut, de la 229. 000 lei la 236. 000 lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )