Libnet.ro
UNICEF

20:00

Arestarea preventiva a lui Catalin Teodorescu, incuviintata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Arestarea preventiva a lui Catalin Teodorescu, incuviintata

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat, marti, cererea Parchetului de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Catalin Teodorescu, acuzat de DNA in dosarul sefei DIICOT Alina Bica, decizia fiind luata cu 14 voturi pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Aviz favorabil pentru arestarea preventiva a deputatului Catalin Teodorescu: Marko Attila, salvat in Comisia juridica

Comisia juridica a dat aviz favorabil pentru arestarea preventiva a deputatului PDL Catalin Teodorescu, acuzat de abuz in serviciu in dosarul Alinei Bica. Urmeaza ca plenul Camerei Deputatilor sa decida daca.

Comisia juridica a dat aviz favorabil pentru arestarea preventiva a deputatilor Marko Attila si Catalin Teodorescu

Comisia juridica a dat aviz favorabil pentru arestarea preventiva a deputatilor Marko Attila si Catalin Teodorescu, acuzati de abuz in serviciu in dosarul Alinei Bica. Urmeaza ca plenul Camerei Deputatilor sa.

Aviz favorabil al Comisiei Juridice doar pentru arestarea deputatului Catalin Teodorescu, NU si pentru deputatul Marko Attila

Comisia Juridica din cadrul Camerei Deputatilor a dat aviz favorabil cererii DNA privind arestarea deputatilor Marko Attila si Catalin Teodorescu, acuzati de abuz in serviciu in dosarul despagubirilor, in care este cercetata si Alina Bica, potrivit B1. ro. Cererea va fi votata in plenul Camerei.

Dosarul Bica. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a decis: Catalin Teodorescu, poate fi arestat. Marko Attila, salvat

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat, luni, cu 14 voturi pentru si unul impotriva, cererea de incuviintare a arestarii preventive pentru deputatul Catalin Teodorescu PDL). in cazul lui Marko Attila, cererea a fost respinsa.

Arestarea preventiva a lui Marko Attila nu a intrunit necesarul de voturi in Comisia juridica

Marko Atillo a scapat momentan de arestarea preventiva, dupa ce cererea Parchetului de incuviintare a arestarii preventive a deputatului UDMR nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi aprobata in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, a.

Maine va fi votul final in cazul arestarii deputatilor Catalin Teodorescu si Marko Attila

ACTUALIZARE 15:17 Rapoartele Comisiei juridice privind solicitarea ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatilor Catalin Teodorescu si Marko Attila vor fi citite in sedinta de azi a Camerei Deputatilor, urmand ca votul final sa fie dat de deputati in plenul de maine, a declarat Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputatilor, dupa sedinta Biroului permanent de astazi, potrivit surselor din presa.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )