Libnet.ro
UNICEF

07:30

Arestarea sefei DIICOT, Alina Bica, in presa internationala: Ironie, procuror pentru combaterea crimei organizate arestat pentru coruptie in Romania

Hotnews Hotnews,
 Arestarea sefei DIICOT, Alina Bica, in presa internationala: Ironie, procuror pentru combaterea crimei organizate arestat pentru coruptie in Romania

Retinerea, urmata apoi de arestarea sefei Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, pentru abuz in serviciu este relatata de principalele agentii straine, care subliniaza intensificarea recenta a eforturilor Romaniei de combatere a coruptiei. Ironie, procuror pentru combaterea crimei organizate arestat pentru coruptie in Romania, comenteaza Euronews. continuă pe Hotnews

Aviz favorabil al CSM pentru ARESTAREA la domiciliu a sefei DIICOT. Alina Bica, urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu

Procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, a fost audiata la DNA , joi seara, dupa ce a fost ridicata din trafic de catre procurorii anticoruptie si dusa la sediul institutiei. Bica a fost audiata dupa ce ar fi.

Reactia lui Traian Basescu dupa retinerea sefei DIICOT, Alina Bica

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, cu privire la cazul de coruptie in care este implicata sefa DIICOT, Alina Bica, ca nimeni nu este mai presus de lege.

UPDATE. Dezbateri furtunoase la CSM in legatura cu avizul de retinere a sefei DIICOT, Alina Bica, ceruta de DNA

Potrivit unor surse, procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, ar fi fost astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Deputatul PDL Catalin Teodorescu este urmarit penal in dosarul sefei DIICOT, Alina Bica

Inca un parlamentar este urmarit penal in dosarul sefei DIICOT, Alina Bica, transmite B1 TV. Este vorba despre deputatul PDL, Catalin Teodorescu, care a facut parte din Comisia Centrala pentru Stabilirea.

Presa internationala, despre arestarea sefei DIICOT: ironia luptei anticoruptie

Principalele agentii straine au relatat la randul lor stirea despre retinerea si apoi arestarea sefei Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, pentru abuz in serviciu. Principalul mesaj: arestarea sefii DIICOT de colegii ei procurori, ironia luptei anticoruptie in Romania.

Euronews: Arestarea sefei DIICOT, o ironie a luptei anticoruptie in Romania (VIDEO)

Arestarea sefei DIICOT de propriii colegi procurori, o ironie a luptei anticoruptie in Romania! Asa este prezentata de agentiile straine de presa retinerea si trimiterea dupa gratii a Alinei Bica pentru abuz.

Sefa DIICOT, Alina Bica, si-a petrecut prima noapte in arest. Procurorii DNA cer arestarea preventiva pentru abuz in serviciu

Sefa DIICOT, Alina Bica se afla in arestul Politiei Capitalei, iar astazi procurorii DNA vor cere instantei arestarea preventiva a acesteia, pentru abuz in serviciu. CSM nu doreste insa ca Bica sa ramana.

Surse: DNA cere CSM aviz de arestare pe numele sefei DIICOT, Alina Bica. Membru al Comisiei pentru despagubiri, retinut

UPDATE:20:01: DNA a cerut Consiliului Superior al Magistraturii aviz de arestare pe numele Alinei Bica, au afirmat surse citate de HotNews. Se pare ca Bica ar fi facut parte dintr-o comisie din ANRP, care ar fi.

Surse: Sefa DIICOT, Alina Bica, chemata la DNA pentru audieri

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost chemata la DNA pentur audieri, au afirmat surse oficiale pentru B1 TV. inca nu se cunoaste motivul pentru care Alina Bica a fost chemata la sediulDirectiei Nationale.

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata preventiv in dosarul despagubirii de la ANRP

Sefa DIICOT, Alina Bica, a primit mandat de arestare preventiva, pentru 30 de zile, sambata dimineata, de la instanta suprema, in dosarul de coruptie in care este cercetata pentru abuz in serviciu, dupa despagubirea acordata pentru un teren supraevaluat din Capitala de o comisie de la ANRP din care procurorul a facut parte. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva si poate fi contestata la aceeasi instanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )