Libnet.ro
UNICEF

16:30

Arestat intr-un dosar de coruptie, primarul Venetiei a demisionat

Antena3 Antena3,
Arestat intr-un dosar de coruptie, primarul Venetiei a demisionat

Primarul Venetiei, Giorgio Orsoni, si-a depus demisia in contextul anchetarii sale intr-un caz de coruptie legat de proiectul MOSE, care are ca scop construirea noului dig de protectie al orasului. Edilul a fost. continuă pe Antena3

Fostul decan al Baroului Alba si doi fosti ofiteri de informatii, condamnati la inchisoare cu suspendare intr-un dosar de coruptie

Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat joi, 12 iunie, in Dosarul Coruptie la DGFP Alba, in care au fost judecati fostul decan al Baroului de Avocati Alba, Doina Scutea si fostul director de la Finante, Anghel Bogin. Cei doi au fost condamnati la inchisoare cu suspendare, in timp ce omul de afaceri Alexandru Duca a a primit inchisoare cu executare.

Fostul director al Directiei Silvice si patronul Hotelului Unirea, achitati intr-un dosar de coruptie in care principalul invinuit a decedat

Decizia luata de magistratii Curtii de Apel Iasi nu este definitiva. Din cei noua inculpati in dosar, doar unul singur a fost sanctionat cu avertisment.

Perchezitii la birourile si domiciliile mai multor functionari de la Primaria Chisinau, intr-un dosar de coruptie

Ofiterii Centrului National Anticoruptie au ridicat mai multe autorizatii de la Directia generala arhitectura, urbanism si relatii funciare de la Primaria Chisinau.

Perchezitii in Pitesti intr-un dosar privind prejudicierea bugetului asigurarilor sociale

Mai multe perchezitii au loc, miercuri, la Pitesti, una dintre ele la sediul unei institutii publice, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie, cu prejudicierea grava a bugetului asigurarilor sociale,.

Descinderi in Pitesti, intr-un dosar privind prejudicierea bugetului asigurarilor sociale. Una din perchezitii, la Casa Judeteana de Pensii

Mai multe perchezitii au loc, miercuri, la Pitesti, una dintre ele la sediul unei institutii publice, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie, cu prejudicierea grava a bugetului asigurarilor sociale, anunta Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Patru ani de inchisoare pentru prefectul Iasiului intr-un dosar care il trimite in puscarie si pe finul lui Crin Antonescu

Prefectul-suspendat al Iasiului, Radu Prisacaru, a fost condamnat joi seara la patru ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care a fost acuzat de luare de mita. Un avocat, fostul sef al ADS si un om de afaceri din Iasi, finul lui Crin Antonescu, merg si ei in inchisoare.

DNA: Trei persoane, trimise in judecata, intr-un dosar cu fonduri europene

Trei administratori ai unor firme din Craiova au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un dosar privind fraudarea de fonduri europene, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Primarul Venetiei, Giorgio Orsoni, acuzat de coruptie, a demisionat

Primarul orasului Venetia, Giorgio Orsoni, implicat intr-un scandal de coruptie si de spalare de bani si exclus din Partidul Democrat, si-a anuntat vineri demisia, informeaza BBC. Orsoni este arestat la.

Primarul Venetiei, acuzat de coruptie, si-a dat demisia

Giorgio Orsoni, primarul de centru-stanga al orasului Venetia, implicat intr-un scandal de coruptie si de spalare de bani si exclus din Partidul Democrat, si-a anuntat vineri demisia, informeaza AFP, conform Mediafax.

Fostul director al Directiei Silvice si patronul Hotelului Unirea, achitati in dosarul de coruptie in care principalul invinuit a murit

Decizia luata de magistratii Curtii de Apel Iasi nu este definitiva. Din cei noua inculpati in dosar, doar unul singur a fost sanctionat cu avertisment.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )