Libnet.ro
UNICEF

10:45

Argentina a castigat pentru prima oara Cupa Davis, dupa ce a invins Croatia la ea acasa

România Liberă România Liberă,
Argentina a castigat pentru prima oara Cupa Davis, dupa ce a invins Croatia la ea acasa

Argentina a castigat in premiera competitie masculina de tenis pe echipe Cupa Davis, duminica, la Zagreb. continuă pe România Liberă

Se anunta un SUPER derby intre Steaua si Dinamo. Fanii vicecampioanei pregatesc coregrafie pentru prima oara in ultimul timp

Se anunta, in sfarsit, un derby adevarat intre Steaua si Dinamo, miercuri seara. Dupa ce la ultimele meciuri doar Dinamo a fost cea care a fost sustinuta de galerie, Steaua avand.

PREMIERA! Hidroelectrica a devenit pentru prima oara LIDERUL celor mai valoroase companii din Romania. VEZI cum arata clasamentul (FOTO)

Surprize pe piata economica din Romania. Dupa ce in luna iunie a iesit din insolventa, Hidroelectrica a fost numita cea mai valoroasa companie din Romania. Liderul in productia de.

Am trecut frontiera din tara mea in tara mea. EMOTII pentru Traian Basescu. Fostul presedinte a calcat pentru PRIMA OARA in Republica Moldova ca cetatean al acestei tari

Traian Basescu, se afla sambata, in Basarabia, pentru prezentarea programului PMP in relatia cu Republica Moldova. Fostul presedinte al Romaniei a calcat, astfel, pentru prima data pe.

Argentina a castigat Cupa Davis: 3-2, la Zagreb, contra Croatiei

Argentina a castigat in premiera Cupa Davis, dupa ce in alte patru finale echipa sud-americana a fost invinsa. A cincea oara a fost cu noroc, argentinienii cucerind trofeul dupa 3-2 impotriva Croatiei, in finala de la Zagreb. Punctul decisiv a fost adus de Federico Delbonis: l-a invins pe Ivo Karlovic.

VIDEO Argentina a castigat Cupa Davis: 3-2, la Zagreb, contra Croatiei

Argentina a castigat in premiera Cupa Davis, dupa ce in alte patru finale echipa sud-americana a fost invinsa. A cincea oara a fost cu noroc, argentinienii cucerind trofeul dupa 3-2 impotriva Croatiei, in finala de la Zagreb. Punctul decisiv a fost adus de Federico Delbonis: l-a invins pe Ivo Karlovic.

Pentru prima data in Romania. Doua foci de Marea Baltica, noua atractie a Delfinariului din Constanta

Doua foci de Marea Baltica au ajuns, astazi, pentru prima data, in Romania. Dupa un drum lung, de doua zile, din care 30 de ore numai in Romania, focile, care au plecat din Lituania, au facut cunostinta cu noul lor domiciliu: bazinul exterior al Delfinariului din Consta .

Sunt incapatanata. Nu imi las sufletul murdarit, il pastrez curat orice ar fi. Andreea Marin DA CARTILE PE FATA. Vedeta vorbeste pentru PRIMA DATA desprr divort. Ce spune despre Tuncay (FOTO)

Dupa ce lucrurile au inceputa sa se linisteasca in viata sa persoanla, dupa divortul de sotul sau, Andreea Maarin vorbeste pentru prima data despre acest subiect. Daca pana acum a.

FOTO. RAPPS a deschis pentru prima data buncarul antiatomic al lui Ceausescu din Palatul Primaverii

Regia Autonoma - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS) a decis sa deschida, pentru prima data, buncarul antiatomic amenajat in secret in subsolul Palatului Primaverii din Bucuresti.

Cupa Davis, finala: Croatia vs Argentina 1-1, dupa prima zi - Juan Martin Del Potro a egalat situatia dupa ce l-a invins pe Ivo Karlovic

Croatia si Argentina se afla la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi a finalei Cupei Davis, care se disputa la Zagreb. Juan Martin del Potro a adus egalarea dupa ce l-a invins pe Ivo Karlovic, intr-un meci in care serviciul a fost cea mai importanta arma de pe teren.

Cupa Davis, finala: Croatia - Argentina 2-2/ Juan Martin Del Potro revine de la 0-2 la seturi si il invinge pe Marin Cilic

Castigatoarea Cupei Davis va fi stabilita dupa disputarea meciului cu numarul cinci, scorul fiind 2-2 intre Croatia si Argentina, dupa ce Juan Martin Del Potro l-a invins pe Marin Cilic. Condus cu 2-0 la seturi, Delpo a revenit incredibil si s-a impus dupa o partida maraton de patru ore si 53 de minute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )