Libnet.ro
UNICEF

01:05

Argentina. Doua trenuri s-au ciocnit in apropiere de Buenos Aires

Antena3 Antena3,
Argentina. Doua trenuri s-au ciocnit in apropiere de Buenos Aires

Cel putin trei persoane au murit si 150 alte au fost ranite, dupa ce doua trenuri de calatori s-au ciocnit in apropiere de capitala Argentinei, Buenos Aires. Incidentul s-a produs intr-o suburbie din vestul. continuă pe Antena3

FOTO Doua trenuri s-au ciocnit in Argentina. Cel putin trei persoane au murit, alte 150 sunt ranite

Doua trenuri de navetisti s-au ciocnit joi in apropierea capitalei argentiniene Buenos Aires. Pana acum au fost confirmate trei decese, iar autoritatile au anuntat ca alte peste 150 de persoane sunt ranite.

Argentina: 3 morti si 150 de raniti in urma coliziunii a doua trenuri in apropiere de Buenos Aires

Tragedie in Argentina. Un tren argentinian de calatori a intrat in coliziune cu un tren gol care stationa, la aproximativ 30 de kilometri vest de Buenos Aires. Cel putin 3 persoane si-au pierdut viata, iar alte.

Argentina: 3 morti si 150 de raniti in urma coliziunii a doua trenuri in apropiere de Buenos Aires (VIDEO)

Tragedie in Argentina. Un tren de calatori a intrat in coliziune cu un alt tren gol care stationa, la aproximativ 30 de kilometri vest de Buenos Aires. Cel putin 3 persoane si-au pierdut viata, iar alte 150 au.

Argentina: Coliziune intre doua trenuri soldata cu zeci de raniti

Un tren de calatori s-a ciocnit joi cu un tren gol care stationa la aproximativ 30 km vest de Buenos Aires, informeaza posturile de stiri argentiniene citate de AFP. In urma coliziunii, zeci de persoane au fost ranite. Revenim cu informatii.

UPDATE Argentina: Coliziune intre doua trenuri soldata cu zeci de raniti

Un tren de calatori s-a ciocnit joi cu un tren gol care stationa la aproximativ 30 km vest de Buenos Aires, informeaza posturile de stiri argentiniene citate de AFP. In urma coliziunii, circa 50-60 de persoane au fost ranite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )