Libnet.ro
UNICEF

23:00

Arges: Un barbat a fost lovit din senin de 11 ori cu o halba in cap (VIDEO)

B1 B1,
Arges: Un barbat a fost lovit din senin de 11 ori cu o halba in cap (VIDEO)

Un barbat se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovit de 11 ori cu o halba in cap intr-un bar din Arges. Omul statea linistit la masa, moment in care un alt client a venit in spatele sau si l-a. continuă pe B1

Arges: Un barbat a fost lovit din senin de 11 ori cu o halba in cap

Un barbat se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovit de 11 ori cu o halba in cap intr-un bar din Arges. Omul statea linistit la masa, moment in care un alt client a venit in spatele sau si l-a.

Accident rutier grav in Hunedoara: un tanar a fost lovit de o camioneta. Victima era cunoscuta pentru actiunile civice

Rudolf Hanzelik, un tanar din Hunedoara cunoscut pentru numeroasele initiative civice, a ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident petrecut in zona Pietei Dunarea din municipiu. Scuterul cu care se deplasa a fost lovit de o camioneta.

Baietel de 7 ani din judetul Vaslui, in coma dupa ce a fost lovit de o masina, sub privirile ingrozite ale mamei

Un baietel de 7 ani, din localitatea Valea Grecului a fost victima unui grav accident rutier, produs luni pe Drumul National 24 B, in apropiere de Husi.

Procurorul de la Parchetul Capitalei, trimis in judecata pentru ca a condus beat, a fost suspendat din functie

Procurorul Daniel Timoftei Apostoliceanu, de la Parchetul Capitalei, a fost suspendat din functie, miercuri, dupa ce a fost trimis in judecata pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Fost viceprimar din Drobeta Turnu Severin si fost director Hidroelectrica, condamnati la inchisoare

Opt persoane, intre care fostul sef din Hidroelectrica Teodor Pavelescu si fostul viceprimar din Drobeta Turnu Severin Mircea Grosu au fost condamnati la inchisoare de Curtea de Apel Craiova pentru trecerea ilegala a unui teren din proprietatea.

Scandal la procesul Tender-CAROM: Marian Iancu a fost scos din sala de judecata

Momente tensionate la procesul Tender-CAROM. Sedinta de judecata a fost intrerupta pentru ca Marian iancu sa fie scos din sala, informeaza B1 TV. Iancu a luat cuvantul pentru a sustine doua cereri de recuzare,.

Coreea de Sud. Peste 200 de scoli au fost inchise din cauza virusului MERS

Peste 200 de scoli din Coreea de Sud au fost inchise pentru a preveni raspandirea virusului Sindromului Respirator din Orientul Mijlociu Middle East Respiratory Syndrome-MERS), care a provocat moartea a doi.

Indonezia: Peste 6.000 de persoane au fost evacuate din cauza intensificarii activitatii vulcanului Sinabung. Alerta a fost ridicata la cel mai inalt nivel

Autoritatile indoneziene au ordonat evazuarea a peste 6. 000 de persoane care locuiesc in apropiere de Sinabung, pe Insula Sumatra, din cauza intensificarii activitatii vulcanice, informeaza agentia DPA. Potrivit.

Barlad: Pacientii unui spital au fost evacuati din cauza unei batai intre vizitatori

Pacientii spitalului judetean din Barlad au fost evacuati de urgenta din saloane, din cauza unei batai intre vizitatori. Este vorba de trei barbati care au inceput sa se certe pe holurile unitatii.

Bataie cu cutite si spray lacrimogen in Spitalul Barlad. 16 pacienti au fost evacuati din saloane

Saisprezece pacienti din saloane ale Spitalului Barlad au fost evacuati, miercuri, timp de cateva ore, in urma unei altercatii izbucnite intre mai multi barbati veniti in vizita la un bolnav, dupa ce unul dintre acestia a folosit un spray lacrimogen, Politia intervenind pentru aplanarea conflictului, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )