Libnet.ro
UNICEF

00:08

Arsenal Londra a transferat un pusti de 16 ani din Romania

România Liberă România Liberă,
Arsenal Londra a transferat un pusti de 16 ani din Romania

Mijlocasul Vlad Dragomir, in varsta de 16 ani, legitimat ultima data la Poli Timisoara, a semnat un contract valabil pe un an, de amator, cu gruparea Arsenal Londra. continuă pe România Liberă

Lovitura de teatru. Primul fotbalist roman care ajunge la Arsenal Londra

Vlad Dragomir, 16 ani, este considerat unul dintre cei mai talentati jucatori romani, scrie gsp. ro. Dragomir, capitanul nationalei u16 a Romaniei, a ajuns la o intelegere cu Arsenal si a semnat un contract cu.

Premiera: Un fotbalist de 16 ani este primul jucator roman care ajunge la Arsenal

Vlad Dragomir, un talentat jucator de fotbal in varsta de 16 ani, a ajuns la o intelegere cu Arsenal si a semnat un contract cu echipa lui Arsene Wenger, informeaza gps. ro. Astfel, capitanul nationalei U16 a.

Gabriel Oprea, despre dreptul de vot la 16 ani: Daca un tanar care lucreaza legal e impozitat, atunci sa il lasam sa isi hotarasca si viitorul

Gabriel Oprea a vorbit, miercuri seara, la Sinteza zilei, despre legile promovate de partidul politic pe care il reprezinta, UNPR, printre care se numara dreptul de vot de la 16 ani si impozitarea marilor.

Presedintele FADERE: in locul padurilor din Romania, Austria vrea sa taie alocatiile copiilor romani. Austriecii sunt deranjati de faptul ca am ales sa nu mai taiem padurile

Presedintele Federatiei Asociatiilor Romanesti din Europa FADERE), Daniel Tecu a criticat pozitia ministrului austriac de externe in ceea ce priveste alocatiile copiilor romani, informeaza B1 TV. Acesta.

Catalin Striblea: Gabriel Oprea a devenit cel mai puternic om din Romania

Jurnalistul Catalin Striblea este de parere ca numirea in juctia de premier interimar il face pe Gabriel Oprea cel mai puternic om din Romania. Realizatorul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV.

FADERE: In locul padurilor din Romania, Austria vrea sa taie alocatiile copiilor romani

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) considera nejustificate si nefondate luarile de pozitie ale ministrului federal al Afacerilor Externe al Austriei pe tema alocatiilor destinate lucratorilor intracomunitari, cu referire expresa la Romania, se mentioneaza intr-un comunicat al Federatiei, intitulat In locul padurilor din Romania, Austria vrea sa taie alocatiile copiilor romani.

Imagini uluitoare. Fetita care si-a trait primii zece ani din viata in salbaticia din Africa

Timp de 10 ani, primii ani din viata ei, Tippie Degre nascuta in 1990) a crescut printre animalele salbatice ale Africii, gratie parintilor ei, fotografi profesionisti, care au decis sa se mute in Namibia. Astfel, tot ceea ce autorul romanului Tarzan of the Apes, Edgar Rice Burroughs, si-a imaginat acum mai bine de 100 de ani, a devenit, pentru fetita nascuta din parinti francezi, o realitate de zi cu zi.

Primul manual de discurs public din Romania

Primul manual de discurs public din Romania pentru gimnaziu si liceu, bazat pe curricula creata de Amalia Sterescu, profesionist in domeniu, va fi tiparit la finalul lunii iulie. Antreprenoarea vrea sa caute sprijinul ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, pentru introducerea oratoriei ca optional in anul scolar 2016-2017.

Premiera in lumea medicala din Romania: Un rinichi a avut trei proprietari si a salvat doua vieti in decurs de doar doua luni

Zilele acestea, la Oradea, a avut loc prelevarea unui rinichi ce fusese transplantat in primavara acestui an, ceea ce a reprezentat o premiera in lumea medicala din Romania, scrie Adevarul. Un bihorean de 37 de.

Autostrazile din Romania au ramas fara garduri de protectie, iar riscul de accidente este crescut

Autostrazile din Romania au ramas fara garduri de protectie, astfel ca accidente pot avea loc oricand. in cele mai multe zone, gardurile au fost furate, dar exista si unele portiuni care s-au deschis traficul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )