Libnet.ro
UNICEF

05:30

ASF a selectat doi directori din sectorul privat si un ofiter de presa la Guvern in 91-96

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ASF a selectat doi directori din sectorul privat si un ofiter de presa la Guvern in 91-96

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a desemnat castigatorii concursului pentru trei posturi de directori si pentru pozitia de sef al serviciului de comunicare, respectiv un director adjunct din cadrul ASF, doi manageri din companii private si. continuă pe Wall-Street Ro

EY: Fuziunile si achizitiile din sectorul tehnologiei au crescut cu 57% in trimestrul doi

Valoarea agregata a tranzactiilor din sectorul tehnologiei a ajuns la 52,4 miliarde de dolari in al doilea trimestru din 2014, ceea ce reprezinta o crestere anuala de 57%, se arata in raportul EY - Global technology M and A update: April-June 2014.

60 de copii din Sectorul 6 participa la un turneu de sah, in Eforie Nord

60 de copii, cu varste intre 8 si 14 ani, participa, de astazi, la Concursul International de Sah din statiunea Eforie Nord, informeaza un comunicat al Directiei pentru Protectia Copilului din Sectorul 6.

Un film turcesc si doi cineasti din Gaza, premianti la Sarajevo

Doi cineasti din Fasia Gaza au primit un premiu special al festivalului, Abdel Salam Shehadeh, care locuieste la Rafah, si Ashraf Mashharawi din Gaza. Cei doi cineasti, dintre care numai Mashharawi a putut veni la Sarajevo, in timp ce Shehadeh a fost impiedicat din cauza conflictului armat din Fasia Gaza, vor imparti o bursa anuala de 8. 700 de euro.

Doi ziaristi din Crimeea, dati disparuti

Doi jurnalisti de la un ziar din Crimeea au fost dati disparuti in Ucraina de duminica, a anuntat ieri publicatia pentru care lucreaza, transmite AFP.

Doi jurnalisti din Crimeea, dati disparuti in Ucraina. De duminica nu se mai stie nimic de ei

Doi jurnalisti de la un ziar din Crimeea, peninsula ucraineana anexata de Rusia in martie, au fost dati disparuti in Ucraina de duminica seara, a anuntat luni publicatia. Este vorba despre Maksim.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )