Libnet.ro
UNICEF

09:30

ASF: Tariful mediu la politele RCA a crescut cu 7% in primele trei luni ale acestui an

Hotnews Hotnews,
 ASF: Tariful mediu la politele RCA a crescut cu 7% in primele trei luni ale acestui an

Tariful mediu la politele de raspundere civila auto RCA) a crescut cu 7% in primele trei luni ale acestei an, cifra fiind obtinuta prin raportarea subscrierilor la numarul de autovehicule asigurate, a declarat Albin Biro, membru neexecutiv in conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), citat fiind de Mediafax. In primele trei luni, asiguratorii autorizati sa emita polite RCA au subscris prime de 701 milioane de lei si, prin raportarea la numarul de automobile asigurate, reiese ca tariful mediu la acest tip de asigurari a crescut, in medie, cu 7%, a spus Biro, prezent la un eveniment de specialitate. continuă pe Hotnews

ASF: Tariful mediu la politele RCA a crescut cu 7% in primele trei luni ale acestui an

Tariful mediu la politele de raspundere civila auto RCA) a crescut cu 7% in primele trei luni ale acestei an, un fenomen pozitiv, a apreciat Albin Biro, membru neexecutiv in conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Asigurari mai scumpe: tariful mediu pentru politele RCA a crescut cu 7% in primul trimestru

Tariful mediu la politele de raspundere civila auto RCA) a crescut cu 7% in primele trei luni ale acestei an, cifra fiind obtinuta prin raportarea subscrierilor la numarul de autovehicule asigurate, a declarat Albin Biro, membru neexecutiv in conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Cum s-au scumpit politele RCA

Tariful mediu la politele de raspundere civila auto RCA) a crescut cu 7% in primele trei luni ale acestei an, cifra fiind obtinuta prin raportarea subscrierilor la numarul de autovehicule asigurate, a declarat Albin Biro, membru neexecutiv in.

Albin Biro, ASF: Pentru bani de despagubiri, asiguratorii trebuie sa revina la tarifele de acum 5 ani

Piata de asigurari a suferit o scadere puternica acum 5 ani de circa 50%, din care in 2013 s-a recuperat 15%. Si in acest an, trendul continua sa fie pe crestere, in contextul in care tariful mediu la politele RCA a avansat cu 7% in primele trei luni.

Politele RCA si CASCO s-ar putea scumpi din nou. De data aceasta, din cauza unui proiect legislativ, avertizeaza asociatiile profesionale din industria asigurarilor

Adoptarea unui proiect de lege privind infiintarea unui corp al expertilor si evaluatorilor tehnici auto ar putea conduce la majorarea tarifelor politelor RCA si la complicarea procesului de rezolvare a daunelor auto, potrivit asociatiei asiguratorilor din Romania UNSAR) si brokerilor UNSICAR).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )