Libnet.ro
UNICEF

19:30

Asociatia pacientilor: Managerul spitalului judetean din Cluj-Napoca trebuie sa demisioneze

Antena3 Antena3,
Asociatia pacientilor: Managerul spitalului judetean din Cluj-Napoca trebuie sa demisioneze

Asociatia Pacientilor ii cere ministrului Sanatatii sa il demita pe managerul Spitalului Judetean din Cluj Napoca, dupa ce un nou-nascut a murit. Petru Susca, managerul spitalului, a anuntat ca nu are. continuă pe Antena3

TRAGEDIE. Un copil nascut prematur la Spitalul Judetean din Cluj Napoca a murit. Managerul spitalului nu a lasat un medic sa il opereze

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca! Un copil nascut prematur a murit, la numai 200 de metri de spital, pentru ca managerul nu l-a lasat pe medicul care s-a ocupat de nastere, Constantin Ciuce,.

Fii la putere! Se redeschide sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Tulcea

Caravana Antena 3 Fii la putere! a ajuns astazi la Tulcea. Oana Stancu, Radu Tudor, Maria Linda, Iulia Zgripcea, Felix Rache si Ionut Cristache au protestat astazi in Piata Civica, alaturi de locuitorii oras.

Bacalaureat Matematica 2015 Cluj. Ce cred elevii de la mai multe licee tehnice: Prea usoare. Si un elev de clasa a X-a le putea face

Daca vrei sa ai un loc de munca asigurat, inscrie-te la Colegiului Tehnic Anghel Saligny din Cluj-Napoca, e mesajul unei pancarte intinsa pe gardul de langa intrarea in colegiu. Desi mesajul se adresa celor de clasa a VIII-a, zecile de liceeni ce si-au dat azi Bacalaureatul la Istorie sau Matematica, intrebati ce vreau sa faca mai departe, au raspuns la fel: nu stiu.

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca. Un copil a murit la 200 de metri de Clinica Chirurgie I

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca! Un copil nascut prematur a murit, la numai 200 de metri de spital, pentru ca managerul nu l-a lasat pe medicul care s-a ocupat de nastere sa faca.

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca. Un copil a murit la 200 de metri de spital

Situatie revoltatoare la Spitalul Judetean Cluj Napoca! Un copil nascut prematur a murit, la numai 200 de metri de spital, pentru ca managerul nu l-a lasat pe medicul care s-a ocupat de nastere, Constantin Ciuce,.

VIDEO FOTO Imagini din avion: primele urme de asfalt pe autostrada A3 Gilau - Nadaselu de langa Cluj Napoca

O noua filmare din avion cu autostrada A3 Gilau - Nadaselu, aflata in constructie la vest de Cluj Napoca, a fost publicata de catre Asociatia Pro Infrastructura API). La pachet, asociatia a publicat si o serie de poze de pe santierul de 8,7 km. Noile imagini arata avansul lucrarilor pe tronsonul construit de constructorul roman UMB, in anumite puncte existand deja turnat un prim strat de asfalt. In plus, pe unele viaducte deja s-a inceput montarea predalelor si grinzilor.

Cluj-Napoca: O fetita nascuta prematur a murit la 200 de metri de Spitalul Judetean

Caz incredibil la Cluj-Napoca, unde o fetita nascuta prematur a murit la nici 200 de metri de spital, informeaza B1 TV. Sara Maria s-a nascut prematur, iar parintii ei stiau ca micuta trebuie operata imediat.

Alexandru, micul chitarist din Cluj. La 11 ani, are deja 16 premii

Alexandru Mare este un elev din Cluj care a obtinut doua premii, I si III, la un concurs international de chitara clasica ce a avut loc la Roma. La cei 11 ani ai sai, are 16 premii obtinute la diverse concursuri nationale si internationale.

Rectorul universitatii din Cluj unde un dascal a fost prins ca vindea licente: Profesional, este foarte bun. Studentii l-au ales decan de an

Rectorul Universitatii Bogdan-Voda din Cluj, Mohammad Jaradat, a declarat, pentru Adevarul, ca lectorul Florin Radu Pintea, prins saptamana trecuta ca vindea licente studentilor, a fost suspendat din activitatile sale, dar si ca studentii il apreciau si l-au ales, des, sa le fie decan de an.

Scapi de o proba a BAC-ului daca mergi la olimpiada? Ideea inspectorului scolar general din Cluj: Premiile si mentiunile ar putea fi echivalate cu 10 la BAC

La intalnirea inspectorilor scolari generali din Regiunea de Nord-Vest, care a avut loc zilele trecute la Cluj, s-au discutat mai multe lucruri legate de imbunatatirea organizarii examenelor nationale. Una dintre ideile avansate a fost ca elevilor care iau premii sau o mentiuni la olimpiadele nationale sa li se recunoasca efortul si sa li se dea 10 la respectiva proba de la Evaluarea Nationala sau Bacalaureat, fara ca ei sa mai sustina proba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )