Libnet.ro
UNICEF

13:00

Asociatia Secular-Umanista din Romania: Actiunile Guvernului nu trebuie sa afecteze caracterul laic al statului

Hotnews Hotnews,
 Asociatia Secular-Umanista din Romania: Actiunile Guvernului nu trebuie sa afecteze caracterul laic al statului

In contextul in care sistemul de invatamant este subfinantat, iar din spitale lipsesc pana si medicamentele si materialele de baza, . ) a angaja Statul sa suporte financiar cheltuielile extravagante ale cultelor religioase si, in special, ale Bisericii Ortodoxe, ridica serioase semne de intrebare privind adecvarea politicilor guvernamentale, sustine Asociatia Secular-Umanista din Romania. Reactia ASUR vine dupa ce premierul Victor Ponta a declarat, la inaugurarea Campusului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, ca era o obligatie din partea oricarui guvern al Romaniei sa sprijine aceasta lucrare. continuă pe Hotnews

INTERVIU Taxa pe botosei sau cum a venit mos Nicolae in spitalele din Romania

Medicul Gabriel Diaconu evalueaza, intr-un interviu pentru Hotnews. ro, rezultatul protestelor medicilor si asistentilor medicali din ultimele luni si spune povestea unei taxe din ce in ce mai intalnite in spitalele de stat din Romania. La final, o comparatie surprinzatoare intre plicul dat prin spitale si consumul de cannabis.

Cofondatorul Style Jukebox, o aplicatie asemanatoare iTunes: Utilizatorii din Romania sunt mai putini de 5%

Style Jukebox, o aplicatie o aplicatie freemium care permite ascultarea muzicii de oriunde si pe orice dispozitiv, are la doar un an de la lansare peste 80. 000 de utilizatori activi la nivel mondial, insa doar 5% sunt din Romania in timp ce aproape o.

Oficial european: Urmarim CU ATENTIE situatia PRESEI din Romania

Comisia Europeana urmareste cu atentie situatia presei din Romania, in special prin intermediul MCV, a declarat comisarul european pentru Agenda Digitala, Neelie Kroes, raspunzand unei interpelari din partea.

Caru' cu Vedete: Drama unei cunoscute prezentatoare tv din Romania. A ramas fara ambele emisiuni si nu se poate opri din plans de trei zile; Cel mai penibil moment din viata Monicai Gabor! Toti au ras de snobismul ei cand a probat o geanta de fita, creza

Radu Banciu a pierdut razboiul cu Andreea Berecleanu! Cat trebuie sa-i plateasca prezentatorul vedetei de la Antena 1. Radu Banciu plateste pentru afirmatiile facute in emisiunea lui de la B1 TV. Cum s-a schimbat viata Abramburicai dupa ce Arsinel s-a dezbracat in fata ei? Eu aveam trei ani si jumatate. Dana Rogoz s-a invartit inca de mica prin cercurile marilor actori.

Care sunt cei mai buni angajatori din Romania..

Agricola International producatorul si procesatorul de carne de pasare din Bacau), Egger Romania producator din industria lemnului), Monsanto Romania productie de seminte si pesticide) si Dell International Services producator de computere) sunt cei mai buni angajatori de pe plan local in 2013, potrivit studiului realizat de divizia de consultanta in resurse umane Aon Hewitt, parte a grupului Aon, scrie Mediafax. Studiul, realizat intr-o perioada de noua luni, analizeaza nivelul de .

INS: Peste 50% din gospodariile din Romania sunt conectate la internet

Peste 50% dintre gospodariile din Romania sunt conectate la internet, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica INS). in 2013, 52,90% dintre gospodariile din Romania au acces la internet.

Peste 50% din gospodariile din Romania sunt conectate la internet

Peste 50 % din gospodariile din Romania sunt conectate la internet, potrivit datelor Institutului National de Statistica. Daca in urma cu 7 ani doar putin peste o cincime dintre gospodariile din.

Urmarim cu atentie situatia presei din Romania

Comisia Europeana CE) urmareste cu atentie situatia presei din tara noastra, in special prin intermediul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), a declarat comisarul european pentru Agenda Digitala, Neelie Kroes, conform surselor de presa.

Cum arata primul magazin din gheata din Romania 150; Galerie Foto

Profi a inaugurat saptamana aceasta primul magazin din gheata din Romania, acesta fiind si prima unitate de retail modern din lume construita din gheata.

Colindatul in ceata barbateasca din Romania si Moldova, inscris in Patrimoniul UNESCO

Obiceiul colindatului de ceata barbateasca in Romania si Republica Moldova a fost inscris in lista Patrimoniului cultural imaterial UNESCO,la cea de-a opta sesiune a Comitetului Interguvernamental de Protejare a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )