Libnet.ro
UNICEF

09:15

Asociatiile din sectorul carnii sustin reducerea TVA-ului la alimente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Asociatiile din sectorul carnii sustin reducerea TVA-ului la alimente

Asociatiile din sectorul carnii sustin declaratia Primului Ministru, Vitor Ponta, cu privire la reducerea TVA-ului la alimente, arata un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul va relua discutiile cu FMI privind reducerea TVA la 9% pentru alimente

Guvernul va relua discutiile cu Fondul Monetar International FMI) privind reducerea TVA la 9% pentru alimentele de baza, dupa ce Ministerul Agriculturii se va consulta pe aceasta tema cu Ministerul Finantelor, a anuntat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Guvernul reia discutiile cu FMI privind reducerea TVA la 9% pentru alimentele de baza

Guvernul Romaniei ca relua discutiile cu FMI privind reducerea TVA la 9% pentru alimentele de baza. Acest lucru se va intampla dupa ce Ministerul Agriculturii si Ministerul finantelor se vor consulta pe aceasta.

Guvernul va relua discutiile cu FMI privind reducerea TVA pentru alimentele de baza

Guvernul va relua discutiile cu Fondul Monetar International FMI) privind reducerea TVA la 9% pentru alimentele de baza, dupa ce Ministerul Agriculturii se va consulta pe aceasta tema cu Ministerul Finantelor, a anuntat premierul Victor Ponta, conform surselor de presa.

Guvernul va relua discutiile cu FMI privind reducerea TVA pentru alimentele de baza

Guvernul va relua discutiile cu Fondul Monetar International FMI) privind reducerea TVA la 9% pentru alimentele de baza, dupa ce Ministerul Agriculturii se va consulta pe aceasta tema cu Ministerul Finantelor, a.

Crin Antonescu nu a fost invitat sa participe la lansarea candidatilor liberali din Sectorul 1 la alegerile parlamentare

Liberalii din Sectorul 1 al Capitalei nu-l mai au deloc la suflet pe liderul lor, Crin Antonescu. in consecinta, lansarea candidatilor din colegiile Sectorului 1 se va desfasura in absenta presedintelui PNL.

Franta adopta un pact de competitivitate pentru relansarea industriei, insotit de o usoara crestere a TVA-ului, din 2014

Guvernul francez a anuntat marti un pact de competitivitate bazat pe un credit fiscal de 20 de miliarde de euro pentru intreprinderi finantat prin zece miliarde de euro din economii suplimentare si printr-o crestere a TVA in 2014, anunta AFP.

Andrei Chiliman, la lansarea candidatilor USL din Sectorul 1: Atacurile la adresa ambasadorului SUA, Merkel, Barroso ne arunca in ridicol

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, sambata, la lansarea candidatilor USL din sector, ca declaratiile impotriva ambasadorului SUA, a cancelarului german Angela Merkel sau a presedintelui CE, Jose.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )