Libnet.ro
UNICEF

17:00

Astra Asigurari a majorat capitalul social cu peste 65 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Astra Asigurari a majorat capitalul social cu peste 65 milioane lei

Compania Astra Asigurari Simbol ATRA), detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu si aflata in administrare speciala, si-a majorat capitalul cu 65,08 milioane de lei, la 257,77 milioane de lei, in urma derularii unei oferte de vanzarea de actiuni noi catre actionarii existenti. continuă pe Ziarul Bursa

Astra Asigurari a majorat capitalul social cu peste 65 milioane lei

Compania Astra Asigurari Simbol ATRA), detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu si aflata in administrare speciala, si-a majorat capitalul cu 65,08 milioane de lei, la 257,77 milioane de lei, in urma derularii unei oferte de vanzarea de actiuni noi catre actionarii existenti.

Actionarii Astra Asigurari au majorat capitalul social cu 65,1 milioane lei

Compania Astra Asigurari ATRA), detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu si aflata in administrare speciala, si-a majorat capitalul cu 65,1 milioane de lei, la 257,8 milioane de lei, in urma derularii unei oferte de vanzarea de actiuni noi catre.

Peste 9 milioane de lei pentru reabilitarea unei cladiri monument istoric din Baia Mare

Peste 9 milioane de lei vor fi investiti in reabilitarea unei cladiri monument istoric de pe raza municipiului Baia Mare. Este vorba despre o cladire de patrimoniu unde isi desfasoara activitatea Colegiul National Gheorghe Sincai din municipiu.

Peste 3 milioane de lei pentru asfaltarile din Peregu Mare

Primaria Peregu Mare organizeaza o licitatie pentru asfaltarea a peste 4 kilometri de strazi. Potrivit anuntului, 1,5 kilometri de strazi vor fi modernizate in satul Peregu Mare, iar restul de peste 2,6 kilometri in satul Peregu Mic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )