Libnet.ro
UNICEF

10:00

Atac armat in apropiere de Moscova! Barbat ucis de politie dupa ce a omorat patru persoane

Antena3 Antena3,
Atac armat in apropiere de Moscova! Barbat ucis de politie dupa ce a omorat patru persoane

Ministrul rus de interne, Vladimir Kolokoltev, a anuntat ca politia si Garda nationala au eliminat un barbat inarmat care a ucis patru persoane intr-un atac ce a avut loc sambata in. continuă pe Antena3

Atac armat! Mai multi oameni au fost ucisi

Ministrul rus de interne, Vladimir Kolokoltev, a anuntat ca politia si Garda nationala au eliminat un barbat inarmat care a ucis patru persoane intr-un atac ce a avut loc sambata in.

Patru persoane au fost ucise intr-un atac armat dintr-un supermarket din Pennsylvania

Patru persoane si-au pierdut viata dupa ce au fost impuscate de un barbat care, la randul sau, s-a sinucis. Incidentul a avut loc intr-un supermarket din statul american Pennsylvania, potrivit.

Atac armat intr-un supermarket din Statele Unite. Trei oameni au fost ucisi, iar atacatorul s-a sinucis

Trei persoane au fost omorate de un barbat care apoi s-a sinucis, intr-un incident produs dupa incheierea programului, intr-un supermarket din statul american Pennsylvania, potrivit Daily.

Atac armat intr-un supermarket din Statele Unite. Trei oameni au fost ucisi, iar atacatorul s-a sinucis - VIDEO

Trei persoane au fost omorate de un barbat care apoi s-a sinucis, intr-un incident produs dupa incheierea programului, intr-un supermarket din statul american Pennsylvania, potrivit Daily.

Congo: Peste 900 de prizonieri au evadat dintr-o inchisoare din nord-estul tarii dupa un atac armat/ 11 persoane au fost ucise

Cel putin 11 persoane au fost ucise si 930 de prizonieri au evadat duminica dupa ce atacatori neidentificati au luat cu asalt inchisoarea in care se aflau, situata in nord-estul Republicii Democratice Congo, anunta Reuters, citand un oficial local. Evadarea are loc la numai o luna dupa ce dintr-o inchisoare de maxima securitate din capitala Kinshasa au evadat peste 4. 000 de detinuti.

MAREA EVADARE: Peste 900 de detinuti au scapat din iNCHISOARE dupa un atac armat in Congo

Cel putin 11 oameni au fost ucisi, iar 930 de detinuti au scapat duminica dupa ce atacatori neidentificati au luat cu asalt inchisoarea in care se aflau, situata in orasul Beni, din.

Mobilizare de forte la Portile de Fier II: simulare de atac armat asupra barajului

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Mehedinti a desfasurat vineri, 9 iunie a. c. , o aplicatie tactica de cooperare privind modul de interventie in cazul patrunderii in forta si atacul armat asupra unui obiectiv aflat in responsablitatea Jandarmeriei Mehedinti.

Ce a declarat iubita lui Cristian Boureanu la politie, dupa scandalul cu oamenii legii

In declaratia pe care iubita lui Cristian Boureanu a dat-o la politie si care a fost citita in Editia de weekend, aceasta sustine ca a fost data cu capul de geam de oamenii legii. Tanara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )