Libnet.ro
UNICEF

13:46

Atac armat intr-o scoala din statul american Carolina de Sud: Cel putin doi elevi au fost raniti (FOTO)

B1 B1,
Atac armat intr-o scoala din statul american Carolina de Sud: Cel putin doi elevi au fost raniti (FOTO)

Un individ a deschis focul miercuri intr-o scoala din statul american Carolina de Sud, cel putin doi elevi si un profesor fiind raniti, informeaza Mediafax. Atacul a avut loc intr-o scoala. continuă pe B1

Atac armat intr-o scoala din Statele Unite

Cel putin doi elevi au fost raniti dupa ce un individ a deschis focul, miercuri, intr-o scoala din statul american Carolina de Sud. Autoritatile au evacuat institutia de.

NEWS ALERT. Atac armat intr-o scoala din Statele Unite

Cel putin doi elevi au fost raniti dupa ce un individ a deschis focul, miercuri, intr-o scoala din statul american Carolina de Sud, presupusul autor al atacului fiind retinut. stire in curs de actualizare .

FOTO + VIDEO. Atac armat intr-o parcare din orasul american Houston. Cel putin sapte persoane ar fi ranite

Un atac armat a avut loc, luni, intr-o parcare din orasul american Houston.

Atac armat intr-o scoala din Statele Unite

Trei persoane au fost ranite in cursul unui schimb de focuri la o scoala din Townville, in statul american Carolina de Sud, iar atacatorul, un adolescent, a fost arestat, a afirmat un membru al biroului serifului la postul local de televiziune WYFF, potrivit AFP.

Atac armat intr-un supermarket din Franta. Procurori: A fost o disputa privata, nu un act terorist

45: Autorul atacului de la un supermarket din Franta, care a ranit grav doua persoane, s-a predat UPDATE: Procurorii francezi au transmis ca, din primele informatii, se pare ca atacul de la.

Atac armat intr-un supermarket din Franta. Doua persoane au fost ranite grav

Un barbat a deschis focul luni in fata unui supermarket din Port-Marly, localitate situata la 30 km vest de Paris, si a ranit grav doua persoane, informeaza Le Parisien pe site-ul sau de internet si.

Zeci de elevi, raniti intr-un atac intr-o scoala din Germania

Zeci de elevi au fost raniti usor, miercuri, intr-un atac cu spray iritant intr-o scoala din orasul german Bermen. Potrivit presei locale, cel putin 66 de copii au avut nevoie de ingrijiri.

Atac cu spray iritant intr-o scoala din Germania. Peste 30 de ambulante au fost trimise la fata locului

Peste 60 de elevi au fost ranitidupa ce doi colegi au folosit marti sprayuri cu gaz iritant intr-o scoala din nordul Germaniei, informeaza site-ul de stiri NDR. de, citat de Mediafax. Cel putin 66.

Zeci de copii, atacati cu spray iritant intr-o scoala din Germania

Cel putin 66 de elevi au suferit rani usoare dupa ce doi colegi au folosit marti sprayuri cu gaz iritant intr-o scoala din nordul Germaniei, informeaza site-ul de stiri NDR. de, citat de Mediafax.

Atac armat langa un mall din Houston

La ora locala 6:30, politia a fost alertata ca un barbat afro-american inarmat a tras mai multe focuri de arma in apropiere de un mall din sud-vestul orasului Houston.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )