Libnet.ro
UNICEF

10:16

Atac armat intr-o scoala din Washington. Politia evacueaza cladirea

Antena3 Antena3,
Atac armat intr-o scoala din Washington. Politia evacueaza cladirea

Un colegiu din Washington, a fost inchis, dupa ce focuri de arma au fost raportate in interiorul acestuia. Politia locala a anuntat ca vor actiona ofiteri la fata locului. Acolo au ajuns si echipaje de. continuă pe Antena3

VIDEO 17 morti si cinci raniti in stare critica in urma unui atac armat asupra unui liceu din Florida

Cel putin 17 persoane au murit intr-un atac asupra unui liceu din Florida dupa ce un fost elev a deschis focul cu o arma automata. Acesta din urma a premeditat atacul, venind pregatit cu zeci de cartuse si o masca de gaze. Atacatorul a fost prins.

Stare de ALERTA! Atac armat in urma cu putin timp! Bilantul victimelor (FOTO)

Autoritatile americane au anuntat ca intervin la un atac armat ce are loc in Fort Meade, statul Maryland, unde este localizat sediul Agentiei Nationale de Securitate NSA). Presa locala sustine ca mai multe.

VIDEO Atac armat intr-un liceu din Florida: un fost elev a ucis 17 persoane. Imagini din timpul atentatului

Cel putin 17 persoane au murit intr-un atac asupra unui liceu din Florida dupa ce un fost elev a deschis focul cu o arma automata. Acesta din urma a premeditat atacul, venind pregatit cu zeci de cartuse si o masca de gaze. Atacatorul a fost prins.

Cei doi hackeri romani, care au spart sistemul de supraveghere al Politiei din Washington, au aflat decizia magistratilor

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au luat o decizie in privinta celor doi hackeri romani care au spart sistemul de supraveghere al Politiei din Washington. Acestia au admis cererea de extradare venita.

Curtea de Apel Bucuresti decide extradarea unuia dintre hackerii care au spart sistemul de supraveghere al Politiei din Washington

Magistratii Curti de Apel Bucuresti au admis, marti, cererea de extradare venita din partea SUA pentru cei doi hackeri romani care au spart sistemul de supraveghere al Politiei din Washington, Mihai Alexandru Isvanca 25 de ani) si Eveline Cismaru 28 de ani), insa in cazul tanarului au amanat predarea pana la solutionarea unui dosar aflat la DIICOT Bacau sau, in caz de condamnare, pana la punerea in libertate a acestuia, relateaza Agerpres.

Sistemul de incalzire geotermala de la scoala din Ocnita (Dambovita), considerat inovativ la instalare, e neperformant; vor fi reparate sobele

Sistemul de incalzire geotermala de la scoala din Ocnita, judetul Dambovita, considerat inovativ la momentul instalarii, s-a dovedit a fi neperformant, urmand sa fie reparate sobele, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, primarul din Ocnita, Eduard Barcau, citat de Agerpres.

Marturii SOCANTE despre autorul atacului de la scoala din Florida: Multi oameni spuneau ca el...

La cateva ore dupa ataculsangeros comis intr-o scoala din statul american Florida, ies la iveala date socante despre atacator. 17 oameni au murit si alti 20 au fost raniti dupa ce un fost elev al.

Atac armat intr-un liceu din Florida. Atacatorul se afla inca in libertate

Politia din Parkland, Florida, au pornit o interventie intr-un liceu local dupa ce un barbat ar fi deschis focul, ranind cel putin 20 de persoane, potrivit BBC.

Un mort si cel putin 20 de raniti intr-un atac armat dintr-un liceu din Florida. Atacatorul a fost prins

Politia din Parkland, Florida, a pornit o interventie intr-un liceu local dupa ce un barbat ar fi deschis focul, omorand cel putin o persoana si ranind alte 20, potrivit BBC.

SUA, atac armat langa sediul Agentiei pentru Siguranta Nationala soldat cu cel putin tfrei raniti

Cel putin trei persoane au fost ranite in urma unui incident armat produs miercuri in apropierea sed.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )