Libnet.ro
UNICEF

23:30

Atac armat langa un supermarket din cartierul Militari din Bucuresti, soldat cu trei victime

Adevărul Adevărul,
Atac armat langa un supermarket din cartierul Militari din Bucuresti, soldat cu trei victime

Un conflict armat a avut loc, sambata in jurul orei 18:00, in cartierul bucurestean Militari. Mai multe apeluri au fost primite la 112 care semnalau producerea unor impuscaturi. Potrivit primelor informatii, ar exista deja mai multe persoane ranite. continuă pe Adevărul

Atac armat langa un supermarket din cartierul Militari. Trei victime au fost transportate la spital. O femeie de 25 de ani a fost impuscata in ochi

Un conflict armat a avut loc, sambata in jurul orei 18:00, in cartierul bucurestean Militari. Mai multe apeluri la 112 semnalau mai multe impuscaturi in zona Lujerului. Potrivit primelor informatii, doi barbati de 65 si 36 de ani si o femeie de 25 de ani, care a fost impuscata in ochiul drept, au fost transportati la spital.

Atac armat in Militari. Un barbat a impuscat trei persoane dupa o cearta intr-un magazin. Victimele au fost transportate la spital

Un conflict armat a avut loc sambata in jurul orei 18:00, in cartierul bucurestean Militari, pe bulevardul Iuliu Maniu. Potrivit primelor informatii, patru persoane au fost implicate in conflict, un atacator si trei victime: doi barbati de 65 si 36 de ani si o femeie de 23 de ani, care a fost impuscata in ochiul drept. Acestea au fost trasportate de urgenta la spital.

UPDATE Atac armat in Militari. Un barbat a impuscat trei persoane dupa o cearta intr-un magazin. O tanara de 23 de ani a ramas fara ochiul drept

Un conflict armat a avut loc sambata in jurul orei 18:00, in cartierul bucurestean Militari, pe bulevardul Iuliu Maniu. Potrivit primelor informatii, patru persoane au fost implicate in conflict, un atacator si trei victime: doi barbati de 65 si 36 de ani si o femeie de 25 de ani, care a fost impuscata in ochiul drept.

VIDEO Atac armat in Militari. Un barbat a impuscat trei persoane dupa o cearta intr-un magazin. O tanara de 23 de ani a ramas fara ochiul drept

Un conflict armat a avut loc sambata in jurul orei 18:00, in cartierul bucurestean Militari, pe bulevardul Iuliu Maniu. Potrivit primelor informatii, patru persoane au fost implicate in conflict, un atacator si trei victime: doi barbati de 65 si 36 de ani si o femeie de 25 de ani.

VIDEO Bucuresti: Focuri de arma trase in apropierea unui supermarket din Militari. Trei persoane au fost ranite

Mai multe impuscaturi s-au auzit sambata seara in apropierea unui supermaket din cartierul Militari din Bucuresti, informeaza Digi 24. Potrivit SMURD, 3 persoane au fost ranite, printre care si o femeie, insa victimele se afla in stare stabila. UPDATE 21:37 Surse din Politie au declarat pentru Mediafax ca cele trei victime si autorul atacului se cunosteau si chiar locuiau in acelasi bloc, ei luandu-se la cearta in timp ce stateau la coada in supermarket si continuand afara, cand unul dintre ei a scos un pistol cu bile si a tras in ceilalti. UPDATE 18:55 Un reprezentant al politiei a declarat ca e vorba de un conflict spontan care a rezultat in mai multe focuri trase cu o arma cu bile de cauciuc.

ULTIMA ORA Bucuresti: Focuri de arma trase in apropierea unui supermarket din Militari. Trei persoane au fost ranite

Mai multe impuscaturi s-au auzit sambata seara in apropierea unui supermaket din cartierul Militari din Bucuresti, informeaza Digi 24. Potrivit SMURD, 3 persoane au fost ranite, printre care si o femeie, insa victimele se afla in stare stabila. UPDATE 18:55 Un reprezentant al politiei a declarat ca e vorba de un conflict spontan care a rezultat in mai multe focuri trase cu o arma cu bile de cauciuc.

Bucuresti: Focuri de arma trase in apropierea unui supermarket din Militari. Trei persoane au fost ranite

Mai multe impuscaturi s-au auzit sambata seara in apropierea unui supermaket din cartierul Militari din Bucuresti, informeaza Digi 24. Potrivit SMURD, 3 persoane au fost ranite, printre care si o femeie, insa victimele se afla in stare stabila. UPDATE 18:55 Un reprezentant al politiei a declarat ca e vorba de un conflict spontan care a rezultat in mai multe focuri trase cu o arma cu bile de cauciuc.

Circulatie blocata in cartierul Militari dupa ce o femeie de 60 de ani a fost lovita de tramvai

O femeie de 60 de ani a fost lovita pe Bulevardul Preciziei din cartierul Militari, miecuri dimineata, dupa ce ar fi traversat neregulamentar. Femeia este constienta, circulatia fiind blocata in zona.

Atac armat in Capitala. Un barbat a fost impuscat

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, in zona unei benzinarii din cartierul bucurestean Baneasa. Barbatul a fost transportat, in stare stabila, la Spitalul Floreasca, au declarat reprezentanti SMURD si ai.

Bucuresti: Un barbat a fost impuscat intr-o benzinarie din cartierul Baneasa

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, de trei ori, intr-o benzinarie din cartierul Baneasa din Capitala. Potrivit unor surse din politie, incidentul a avut loc in urma unui conflict spontan intre doi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )