Libnet.ro
UNICEF

09:30

Atac cu cutitul in China: Cel putin sapte morti si sapte raniti

Hotnews Hotnews,
 Atac cu cutitul in China: Cel putin sapte morti si sapte raniti

Cel putin sapte persoane au fost ucise si alte sapte ranite in urma unui atac cu cutitul care a avut loc in apropierea unei scoli dintr-un orasel situat in nord-estul Chinei. Politia a retinut un suspect, insa motivele atacului sunt necunoscute, transmite presa locala, citata de BBC News. continuă pe Hotnews

Cel putin sase morti in urma unui atac cu rachete in Siria. Damascul acuza Israelul

Cel putin sase oameni au murit noaptea trecuta, in Siria, in urma unui atac cu rachete asupra unor depozite de armament din vestul tarii. Potrivit Observatorului sirian pentru Drepturile Omului, depozitele ar apartine unor grupari proiraniene.

China: Sapte morti si cel putin tot atatia raniti in urma unui atac cu arma alba

Cel putin sapte persoane au fost ucise de un barbat inarmat cu un cutit in nord-estul Chinei, informeaza BBC, citand presa locala. Alti sapte oameni au fost raniti in timpul atacului, care a avut loc in Kaiyuan, un mic oras din provincia Liaoning.

Atac armat la Berlin, cu cel putin patru raniti. Ar fi implicata o retea de crima organizata

Cel putin patru persoane au fost ranite in cursul unui atac armat inregistrat in cartierul Kreuzberg.

Incident armat in SUA: cel putin trei morti si trei raniti

Trei persoane au fost ucise intr-o sala de popice, la Rockford, in Illinois, iar alte trei au fost ranite de catre un barbat care a deschis focul, au anuntat autoritatile, relateaza AFP.

Un nou incendiu la un spital COVID-19. Sapte oameni au murit dupa ce focul a mistuit sectia ATI a unei unitati medicale din Cairo

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata, intr-o sectie de terapie intensiva dintr-un spital din Cairo, Egipt, unde erau tratati pacienti infectati cu SARS-CoV-12. Cel putin sapte persoane au murit si mai multe au suferit arsuri grave.

Cel putin patru persoane au fost ranite cu focuri de arma in vestul Berlinului

Cel putin patru persoane au fost ranite cu focuri de arma sambata dimineata in cartierul Kreuzberg din Berlin, a anuntat politia germana.

MINISTRUL MUNCII: Calculul pentru majorarea salariului minim se modifica, el va creste cel putin cu rata inflatiei

Metoda de calcul pentru stabilirea cresterii salariului minim pentru anul viitor se modifica, astfel ca salariul minim va creste cel putin raportat la rata inflatiei, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, intr-o conferinta de presa organizata dupa preluarea mandatului, conform Agerpres.

Incendiu intr-un spital din apropiere de Cairo. Bilantul victimelor este de sapte morti si cinci raniti

Tragedie intr-un spital din Egipt, sambata. Un incendiu izbucnit pe sectia de Terapie Intesiva a unitatii medicaledin orasulObour, a provocat moartea a sapte pacienti si ranirea.

EGIPT Incendiu soldat cu morti la un spital privat care tratat cazuri de COVID-19

Un incendiu a ucis cel putin sapte persoane si a ranit alte cateva, ieri, la un spital privat care trata pacienti bolnavi de COVID-19, situat la periferia capitalei egiptene Cairo.

UPDATE Atac armat la Berlin. Cel putin patru persoane ranite. Autorii nu au fost prinsi

Cel putin patru persoane au fost ranite cu focuri de arma, sambata dimineata, in cartierul Kreuzberg din Berlin, potrivit politiei germane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )