Libnet.ro
UNICEF

20:00

Atac cu cutitul si impuscaturi in Belgia: cel putin doua persoane sunt ranite

Adevărul Adevărul,
Atac cu cutitul si impuscaturi in Belgia: cel putin doua persoane sunt ranite

Un incident parca desprins din cel de la Londra a avut loc duminica la Gent, in Belgia. Politia a impuscat un barbat care a ranit cel putin doua persoane intr-un atac cu cutitul. continuă pe Adevărul

Cel putin 213 persoane au murit din cauza imbolnavirii cu coronavirus in China

Cel putin 213 persoane au murit din cauza coronavirusului in China, unde au fost inregistrate peste 9. 692 de cazuri de imbolnavire, transmite CNN.

Cel putin 213 persoane au murit din cauza coronavirusului, in China

China se izoleaza tot mai mult pentru a opri raspandirea epidemiei coronavirusului, insa bilantul continua sa creasca dramatic.

Doua persoane au fost ranite de o femeie care i-a atacat cu un cutit in Belgia

Doua persoane au fost ranite prin injunghiere, duminica seara, in orasul belgian Gent, iar autoarea atacului a fost impuscata de politie si retinuta, afirma surse citate de site-ul de stiri HLN. be, potrivit Mediafax.

BREXIT: Regulile UE si costurile la internet, apeluri si SMS-uri raman neschimbate cel putin pana la 31 decembrie 2020

Cu toate ca Brexit-ul are loc, romanii vor continua sa beneficieze de roaming la tarife nationale in Marea Britanie, precum si de plafoanele tarifare aplicabile la nivel european pentru apelurile si SMS-urile transmise din Romania catre numerele de telefon din Marea Britanie, pana, cel putin, la 31 decembrie 2020, a declarat joi Eduard Lovin, vicepresedintele ANCOM. Acordul privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana Acordul Brexit) prevede o perioada de tranzitie pana la finalul anului, in care cele mai multe dintre reglementarile europene continua sa se aplice in relatiile dintre cele doua parti.

Accident cu sapte victime pe DN6. Doua persoane au murit si cinci persoane, inclusiv un copil, au fost ranite

Doua persoane au murit si cinci persoane, printre care si un copil, au fost ranite in urma unui grav accident rutier petrecut joi dimineata pe drumul national care leaga Timisoara de Cenad.

VIDEO Ambasadorul Romaniei la Londra: Romanii din Marea Britanie nu au motive de ingrijorare, cel putin pana in decembrie 2020 Ce trebuie sa faca cei care se simt discriminati

Nici romanii stabiliti in Marea Britanie nici cei care vor sa plece in Regatul Unit, dupa Brexit, nu au motive de ingrijorare, cel putin pana la 31 decembrie 2020, cand se incheie perioada de tranzitie, spune ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache. Potrivit acestuia, toti cei care vor sa traiasca, sa munceasca, sa studieze in Marea Britanie vor putea veni fara niciun fel de impedimente pana la 31 decembrie 2020, sub conditia de a se inregistra pentru statutul de pre-rezident sau rezident, pana la 30 iunie 2021.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )