Libnet.ro
UNICEF

21:00

Atacul din Militar:Doua femei si un barbat, cercetati pentru ultraj.

România Liberă România Liberă,
Atacul din Militar:Doua femei si un barbat, cercetati pentru ultraj.

Doua femei si un barbat sunt cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri, de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti CAB), in urma atacului armat de sambata seara, din Militari, in timp ce agresorului i-a fost intocmit in lipsa dosar penal pentru vatamare corporala grava. Cele doua femei, surori, s-ar fi luat la cearta in interiorul unui supermarket din zona Lujerului, in conflict fiind implicate si alte persoane. Ulterior, in afara supermarketului, un barbat a scos un pistol cu . continuă pe România Liberă

Atacul din Militari: Doua femei si un barbat, cercetati pentru ultraj.

Doua femei si un barbat sunt cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri, de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti CAB), in urma atacului armat de sambata seara, din Militari, in timp ce agresorului i-a fost intocmit in lipsa dosar penal pentru vatamare corporala grava. Cele doua femei, surori, s-ar fi luat la cearta in interiorul unui supermarket din zona Lujerului, in conflict fiind implicate si alte persoane. Ulterior, in afara supermarketului, un barbat a scos un pistol cu .

Doua femei si un barbat, cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri, dupa conflictul armat din Militari

In urma conflictului armat din cartierul Bucurestean Militari, doua femei si un barbat sunt cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. Pe numele agresorului a fost intocmit in lipsa un dosar penal pentru vatamare corporala grava.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )