Libnet.ro
UNICEF

00:08

Atelierul lui Mos Craciun, deschis de 15 ani, la BURSA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Atelierul lui Mos Craciun, deschis de 15 ani, la BURSA

Precis si punctual, Mos Craciun s-a oprit, ca in fiecare an, si la Ziarul BURSA, unde are propriul Atelier, deschis de 15 ani. Chiar daca temperaturile de afara nu sunt unele de iarna, Mos Craciun si-a calculat traseul, a schimbat mijlocul de transport si a adus o desaga plina de cadouri pentru copiii defavorizati din zona Popa Tatu, pentru batranii de la Centrul de ingrijire si Asistenta Floarea Sperantei si pentru copiii bolnavi de la Asociatia Mama, Alinare, Mangaiere, Emotie M. ) si Asociatia HelpAutism. continuă pe Ziarul Bursa

Accident cumplit produs in Ajun de Craciun: un adolescent de 15 ani a murit, dupa ce matusa sa a intrat cu masina intr-un copac

Un accident grav de circulatie s-a produs, in dupa amiaza zilei Ajunului de Craciun, in localitatea Mihail Kogalniceanu, din judetul Botosani. Un minor de 15 ani a decedat, iar alte persoane au fost ranite grav, dupa ce o soferita a intrat cu masina intr-un copac.

Sania lui Mos Craciun, urmarita pe radar de 60 de ani. Cum poate fi urmarit traseul Mosului pe internet, de la Polul Nord, in toata lumea

Inca din 1955, Comandamentul Nord-American de Aparare Aerospatiala NORAD), il urmareste pe Mos Craciun prin satelit si prin statiile de radar din momentul in care acesta paraseste Polul Nord si incepe sa livreze cadouri copiilor din lumea intreaga.

Momentul adorabil in care o fetita il confunda pe un batran cu Mos Craciun, intr-un supermarket: iti las niste prajituri. Reactia Mosului

Parintii unei fetite din SUA au filmat momentul in care micuta lor, de numai cativa ani, il confunda pe un batranel cu Mos Craciun. Totul s-a intamplat intr-un supermarket, iat barbatul a intrat in jocul.

Mos Craciun exista, dar unde locuieste?Cum se bat nordicii pe locul natal al celui mai asteptat musafir de Sarbatori

Cei mai multi copii stiu ca Mos Craciun vine de la Polul Nord, dar micutii din Scandinavia sunt invatati ca batranul cu burta mare, obraji rosii, barba alba si vesel cat cuprinde traieste ceva mai la sud. Unde exact? Asta este o chestiune dezbatuta intens, companiile din Finlanda, Suedia si Norvegia luptandu-se sa faca profit de pe urma localitatilor care sustin ca sunt locul nasterii lui Mos Craciun.

Mos Craciun exista, dar unde locuieste? Cum se bat nordicii pe locul natal al celui mai asteptat musafir de Sarbatori

Cei mai multi copii stiu ca Mos Craciun vine de la Polul Nord, dar micutii din Scandinavia sunt invatati ca batranul cu burta mare, obraji rosii, barba alba si vesel cat cuprinde traieste ceva mai la sud. Unde exact? Asta este o chestiune dezbatuta intens, companiile din Finlanda, Suedia si Norvegia luptandu-se sa faca profit de pe urma localitatilor care sustin ca sunt locul nasterii lui Mos Craciun.

Copiii lui Ellie White l-au intalnit pe Mos Craciun

Ellie White le-a facut celor doi copii ai sai o surpriza de neuitat. Mihaita si Maria l-au intalnit, pentru prima data, pe Mos Craciun. Micutii s-au fotografiat alaturi de Mosul generos si au dat apoi startul distactiei intr-un parc tematic din Bucuresti.

Cu Mos Craciun la psiholog. Care este varsta ideala la care copiii trebuie sa afle ca batranelul cel darnic este o fantezie

Mos Craciun exista in sufletele noastre, in amintirile copilariei noastre si asa va fi mereu. Avem, la fiecare varsta, nevoie de magie, vis si fantezie, spun psihologii, iar Mos Craciun este un simbol al puritatii, reinnoirii, sarbatorii, voiosiei si generozitatii.

VIDEO Mos Craciun se distreaza cu BMW M6 Coupe

In spiritul sarbatorilor de iarna, Mos Craciun se distreaza cu un BMW M6 Coupe si face felicitari imprimate cu cauciuc. Nu e de mirare daca Mos Craciun va veni mai repede in acest an daca are pe mana un M6 masina cu motor V8 biturbo de 4,4 litri ce dezvolta 560 Cai Putere CP) si 680 Nm, capabila sa atinga 100 km/h in 4,2 secunde.

Ho-Ho-Ho! Mos Craciun, asteptat cu nerabdare de toti copiii

In asteptarea cadourilor, copiii au impodobit deja bradul. Cu ultimele eforturi, incearca sa ramana cuminti pana la venirea lui Mos Craciun. Cei mai norocosi chiar l-au intalnit pe Mosu si deja fac.

Romanul vecin cu Mos Craciun in Laponia: Este foarte fain, exact cum mi-l imaginam in copilarie

Exact pe unde trece cercul polar, in provincia Laponia, intr-o casuta desprinsa din povesti, locuieste Mos Craciun. Un roman il viziteaza in fiecare an si retraieste emotiile copilariei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )