Libnet.ro
UNICEF

18:00

Atentat cu bomba la Cairo, cu doua ore inaintea inceperii unui referendum constitutional

Antena3 Antena3,
Atentat cu bomba la Cairo, cu doua ore inaintea inceperii unui referendum constitutional

Un atentat cu o bomba artizanala a vizat marti dimineata un tribunal de la Cairo, fara sa provoace morti sau raniti, cu doua ore inaintea deschiderii sectiilor de votare in cadrul unui referendum. continuă pe Antena3

Atentat cu bomba la Cairo, cu doua ore inaintea inceperii unui referendum constitutional

Un atentat cu o bomba artizanala a explodat marti dimineata un tribunal de la Cairo, fara sa provoace morti sau raniti, cu doua ore inaintea deschiderii sectiilor de votare in cadrul unui referendum.

Egipt. Atentat cu bomba la un tribunal din Cairo, cu doua ore inainte de inceperea votului.

Urnele s-au deschis in Egipt. Egiptenii cu drept de vot merg la referedumul de modificare a Constitutiei. Noua Carta deschide calea unor noi alegeri si inlocuieste Constitutia adoptata de Mohamed Morsi, inainte ca el sa fie demis de catre armata. Exista temeri cu privire la violente si boicotarea votului. Cu putin timp inainte de deschiderea urnelor, un tribunal din Cairo a fost vizat de un atentat cu bomba. Peste 200. 000 de ofiteri de politie si 200 de grupuri de lupta pazesc centrele .

Atentat cu bomba la un tribunal din Cairo.

Un atentat cu o bomba artizanala a vizat marti dimineata un tribunal de la Cairo, fara sa provoace morti sau raniti. Incidentul s-a produs cu doua ore inaintea deschiderii sectiilor de votare in cadrul unui referendum constitutional, a declarat un oficial de la Ministerul de Interne, potrivit Mediafax. In cartierul Imbaba, in nord-vestul capitalei egiptene, ferestrele tribunalului au fost sparte de suflul exploziei, iar fatada a fost puternic avariata, a constatat un jurnalist AFP. In .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )