Libnet.ro
UNICEF

05:00

Atentat cu BOMBA la o moschee din Yemen: Cel putin 28 de morti, intr-un atac comis de gruparea Stat Islamic

România Liberă România Liberă,
Atentat cu BOMBA la o moschee din Yemen: Cel putin 28 de morti, intr-un atac comis de gruparea Stat Islamic

Cel putin 28 de persoane au fost ucise si alte 75 ranite, miercuri, intr-un dublu atentat cu bomba comis de gruparea Stat Islamic la o moschee din Yemen. continuă pe România Liberă

Atentat la o moschee din Yemen: Cel putin 28 de oameni au fost ucisi de Statul Islamic

Cel putin 28 de persoane au fost ucise si alte 75 ranite, miercuri, intr-un dublu atentat cu bomba comis de gruparea Stat Islamic la o moschee din capitala Yemenului, Sanaa, relateaza agentia oficiala Saba,.

Cel putin 28 de oameni au murit

Cel putin 28 de persoane au fost ucise si alte 75 ranite, miercuri, intr-un dublu atentat cu bomba comis de gruparea Statul Islamic ISIS) la o moschee din capitala Yemenului, Sanaa, relateaza agentia oficiala Saba, citata de DPA.

Yemen: Cel putin 30 de civili au fost ucisi intr-un atac aerian condus de Arabia Suadita

Cel putin 30 de civili au fost ucisi intr-un atac aerian saudit in Yemen, informeaza dw. com. intre timp, seful securitatii din orasul-port Aden a fost ucis de persoane inarmate necunoscute. Potrivit.

Yemen: Cel putin 20 de persoane au murit si 50 au fost ranite in doua atentate sinucigase impotriva unei moschei siite

Cel putin 20 de persoane au murit si 50 au fost ranite, miercuri, in doua atentate sinucigase comise impotriva unei moschei siite din capitala yemenita Sanaa, informeaza Agerpres, citand AFP. La scurt timp.

Incendiu puternic la un imobil din Paris: Cel putin opt oameni au murit

Cel putin opt persoane au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de marti spre miercuri la un imobil din nordul Parisului, a anuntat politia, citata de presa franceza si Agerpres. Potrivit unor informatii.

INCENDIU puternic la un imobil din Paris: Cel putin opt persoane au MURIT

Cel putin opt persoane au murit intr-un incendiu produs, in noaptea de marti spre miercuri, la un imobil din nordul Parisului.

INCENDIU intr-o inchisoare din Venezuela: Cel putin 17 persoane au MURIT

Cel putin 17 persoane au murit si alte 11 au fost ranite, in urma unui incendiu izbucnit, luni, in una din inchisorile din statul Carabobo, in nordul Venezuelei.

VIDEO. Atac cu BOMBA in fata unei scoli siriene: Cel putin zece persoane au MURIT

Cel putin zece persoane au fost ucise si alte 25 au fost ranite, miercuri, intr-un atac cu bomba comis in fata unei scoli din orasul sirian Latakia.

China: Explozie la o uzina chimica. Cel putin cinci morti

O explozie a devastat luni seara o uzina chimica din estul Chinei, omorand cel putin cinci persoane, potrivit agentiei Xinhua, la doua saptamani dupa exploziile gigant e la Tianjin, soldate cu peste 150 de morti.

O noua explozie in China, la o fabrica industriala. Cel putin o persoana a murit

O noua explozie s-a produs in noapte de luni spre marti la o fabrica industriala in estul Chinei, in urma caruia cel putin o persoana a murit, informeaza RT. Incendiu, produs intr-o fabrica din districtul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )