Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentat la Charlie Hebdo. Moment de reculegere la ONU

România Liberă România Liberă,
Atentat la Charlie Hebdo. Moment de reculegere la ONU

Consiliul de Securitate al ONU a tinut un minut de reculegere, joi, in memoria victimelor atacului comis miercuri la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, relateaza AFP. continuă pe România Liberă

Haos in Franta dupa atentatul terorist de la Charlie Hebdo: Explozii la 3 moschei si masina unor musulmani, o politista ucisa cu Kalasnikovul. Camioneta-capcana explodata in cartierul Villejuif din suburbiile Parisului

La o zi dupa atentatul terorist de la redactia Charlie Hebdo, Franta e suprinsa de un val de violenta fara precedent. Astfel, au avut loc explozii langa trei moschei si s-a tras asupra unei masini a unei familii de musulmani, iar joi dimineata o politista a fost ucisa cu focuri de Kalasnikov de un sofer care a fugit de la fata locului. Intre timp, cei doi suspecti din atentatul de la Charlie Hebdo, fratii Cherif si Said Kouachi, sunt cautati de 88. 000 de politisti. ----------Ora 22:45 Membrii Consiliului de Securitate al ONU au tinut un minut de reculegereOra 22:23 Un vehicul utilitar ar fi explodat pe o strada din suburbiile Parisului, cartierul Villejuif, scrie Le PointOra 22:00 Luminile Turnului Eiffel au fost stinse, in semn de omagiu fata de victimele atentatului.

Ligue 1: Minut de reculegere, in memoria victimelor de la Charlie Hebdo, inainte unui meci pentru evitarea retrogradarii

Partida dintre OSC Lille - Evian, o restanta din etapa a XIV-a a campionatului Frantei, va debuta cu un minut de reculegere in memoria victimelor atentatului terorist de la sediul revistei satirice Charlie Hebdo.

Minut de reculegere in Franta, in memoria victimelor atacului de la Charlie Hebdo (VIDEO)

Zi de doliu national in Franta, dupa atacul armat de la redactia revistei de satira Charlie Hebdo, soldata cu 12 morti. Populatia a pastrat un minut de reculegere in memoria victimelor atentatului. La.

Minut de reculegere la toate meciurile din Franta, dupa atentatul de la revista Charlie Hebdo

Un minut de reculegere va fi tinut la toate meciurile din primele doua ligi franceze, din week-end, in memoria victimelor atentatului de la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo, a anuntat Liga.

Atentat terorist in Franta. Cine sunt cei patru caricaturisti de la Charlie Hebdo ucisi in atacul de la Paris

In atentatul terorist din Franta, patru caricaturisti ai revistei satirice Charlie Hebdo se numara printre cei 12 morti. Charlie Hebdo este o publicatie cunoscuta in toata lumea dupa publicarea unor controversate caricaturi ale profetului Mahomed, un simbol religios in lumea musulmana. Nu se stie cu siguranta pretextul acestui atentat terorist, dar acele caricaturi par sa fi fost principalul motiv.

Revista Charlie Hebdo a mai fost victima unui atentat in 2011, din cauza unei coperte cu profetul Mahommed (FOTO)

Publicatia satirica Charlie Hebdo din Paris, unde miercuri a avut loc un atac armat soldat cu 12 morti, a fost victima unui atentat, in noiembrie 2011. Tot atunci, site-ul publicatiei a fost atacat de hackeri. Se.

Atentat terorist in Franta: Revista Charlie Hebdo a mai fost tinta mai multor atacuri din partea islamistilor in ultimii ani

Atentat terorist in Franta. Revista Charlie Hebdo de la Paris a fost tinta mai multor atentate teroriste savarsite de islamisti religiosi. in noiembrie 2011, sediul saptamanalului francez satiric a fost distrus de un incendiu premeditat. A fost, cel mai probabil, o razbunare dupa ce redactia a publicat caricaturi cu profetul Mohamed si l-a numit redactor-sef pentru numarul urmator.

Premonitia directorului de la Charlie Hebdo, ucis in atentat: Ultimul sau desen caricaturiza un atentat terorist iminent

Celebrul desenator Stephane Charbonnier, cunoscut drept Charb, directorul saptamanalului Charlie Hebdo, a realizat o caricatura, in ultimul numar al publicatiei, care se referea la un posibil atentat terorist comis pana la sfarsitul lunii. Potrivit Le Monde, Charb este unul dintre cei 12 morti din atacul de miercuri.

Francois Hollande: Atacul asupra publicatiei de satira Charlie Hebdo, un atentat terorist de o barbarie extrema

Presedintele francez Francois Hollande a denuntat atacul de miercuri asupra sediului publicatiei de satira Charlie Hebdo, soldat cu cel putin 11 morti, calificandu-l drept un atentat terorist de o barbarie.

Mesajul jurnalistilor clujeni catre redactia Charlie Hebdo: Continuati lupta cu armele presei libere impotriva habotniciei

Atentat terorist in Franta. Asociatia Profesionistilor din Presa-Cluj APPC) a trimis, miercuri seara, 7 ianuarie, un mesaj de condoleante redactiei publicatiei Charlie Hebdo in care isi exprima regretul fata de atacul barbar la adresa libertatii de exprimare. Mesajul vine dupa atentatul terorist din Paris.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )