Libnet.ro
UNICEF

00:08

Atentat la doua moschei sunnite din Irak

România Liberă România Liberă,
Atentat la doua moschei sunnite din Irak

Mai multi barbati in uniforme militare au detonat bombe, luni dimineata, la doua moschei sunnite din centrul Irakului. continuă pe România Liberă

Atacuri la moschei sunnite din Irak, un muezin fiind ucis

Explozii au avut loc, luni, la doua moschei sunnite din Irak, iar muezinul unui alt locas de cult a fost impuscat mortal intr-o serie de incidente produse la sud de Bagdad, a anuntat politia regionala, relateaza agentia DPA.

Munchen: Doua gari, inchise din cauza riscului unor atentate comise de Statul Islamic

Doua gari din Munchen au fost inchise temporar in noaptea de Anul Nou din cauza suspiciunilor ca gruparea Statul Islamic ar pregati un atetat sinucigas. Informatii primite de autoritatile germane indicau o amenintare de atentat sinucigas, a declarat in noaptea de joi spre vinero seful Politiei din Munchen, Hubertus Andra, citat de AFP.

Tesla Motors a livrat peste 50.000 de masini anul trecut. Doar 208 dintre ele au fost din cel mai nou model

Tesla Motors a anuntat ca si-a indeplinit tintele pentru 2015, livrand peste 50. 000 de masini, dintre care in ultimul trimestru au ajuns la clienti 17. Marea majoritate au fost Model S, in timp ce din SUV-ul Model X s-au livrat doar 208 unitati in cele doua luni de comercializare, scrie Fortune. Pentru anul in curs compania nu asteapta o crestere substantiala a productiei totale, estimand maxim 52. 000 unitati.

A murit Gheorghe Jelea, una din cele mai cunoscute personalitati ale fotbalului vrancean

Gheorghe Jelea, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul vrancean, dar si investitorul care a construit stadionul din comuna Vulturu, a murit, luni, la Spitalul Judetean Sfantul Pantelimon din Focsani,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )