Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentat cu masina-capcana in Bagdad: Cel putin 11 morti si peste 40 de raniti

B1 B1,
Atentat cu masina-capcana in Bagdad: Cel putin 11 morti si peste 40 de raniti

Cel putin 11 persoane au murit si aproximativ 40 au fost ranite, intr-un atac cu masina-capcana. Incidentul s-a produs intr-un cartier predominant siit, din estul capitalei irakiene Bagdad, potrivit. continuă pe B1

Atentate cu vehicul capcana la Bagdad. Cel putin opt morti si 30 de raniti

Cel putin opt persoane si-au pierdut viata si 30 au fost ranite in doua atentate cu vehicul capcana impotriva fortelor de securitate irakiene, sambata, la Bagdad, potrivit unor surse medicale.

Un nou atentat cu masina-capcana la Bagdad

Cel putin 11 persoane au murit si circa 40 au fost ranite, intr-un atac cu masina-capcana care a avut loc intr-un cartier predominant siit, din estul capitalei irakiene Bagdad, relateaza Le Figaro, citand surse medicale si din securitate, transmite Mediafax.

Atentat sinucigas impotriva unei moschei siite la Bagdad, soldat cu cel putin 6 morti

Cel putin sase persoane au murit si alte 25 au fost ranite dupa ce un terorist sinucigas si-a detonat vineri centura cu explozibili intr-o moschee siita din Bagdad, au anuntat oficiali irakieni, informeaza AFP.

Atentat cu masina-capcana. Armata siriana a fost atacata

Cel putin sase persoane au murit in urma unui atentat cu masina-capcana ce a avut loc luni, la un punct de control al armatei siriene din sudul Damascului, informeaza Reuters, citand informatii.

Masina-capcana, depistata pe malul Marii Negre, in Ucraina

O masina in care se afla o bomba de mare intensitate a fost gasita in sudul Ucrainei, pe malul Marii Negre, a anuntat, sambata, Ministerul ucrainean de Interne.

Accidentul nuclear de la Cernobil, produs acum 30 de ani, va genera riscuri inca cel putin 3.000 de ani

Zona din jurul fostei centrale nucleare de la Cernobil va continua sa fie contaminata in urmatorii cel putin 3. 000 de ani, afirma experti internationali, la 30 de ani de la cel mai mare accident.

Reuniune familiala la Ministerul Dezvoltarii Conjugale: Sub conducerea lui Vasile Dincu exista cel putin 12 cupluri - sot si sotie

Nepotism pe scara larga la Ministerul Dezvoltarii. in subordinea ministrului Vasile Dincu exita cel putin 12 cupluri sot si sotie, scrie pressone. ro. Mai mult, sursa citata a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )