Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentat sinucigas in orasul BURSA, din nord-vestul Turciei

România Liberă România Liberă,
Atentat sinucigas in orasul BURSA, din nord-vestul Turciei

Cel putin zece persoane au fost ranite miercuri in orasul Bursa din nord-vestul Turciei dupa ce o femeie kamikaze a detonat incarcatura explozibila aflata asupra sa, au declarat surse oficiale citate de AFP. Este vorba despre un atentat sinucigas, a declarat o sursa de securitate sub acoperirea anonimatului, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Cel putin zece persoane au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis in nord-vestul Turciei

Un atentat sinucigas a fost comis miercuri in orasul Bursa din nord-vestul Turciei, informeaza AFP, citand surse oficiale. Cel putin zece persoane au fost ranite in urma atacului comis de o femeie.

Atentat sinucigas in Turcia. Cel putin zece raniti

Cel putin zece persoane au fost ranite miercuri in orasul Bursa din nord-vestul Turciei dupa ce o femeie kamikaze a detonat incarcatura explozibila aflata asupra sa, au declarat surse oficiale citate.

Irak: Cel putin sapte morti intr-un atentat sinucigas la Bagdad, revendicat de SI

Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata luni intr-un atentat sinucigas impotriva unei piete din capitala Irakului, Bagdad, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic SI), transmite AFP, relateaza Agerpres.

Patru romani au fost raniti intr-un accident rutier produs in nord-vestul Italiei: Trei dintre ei sunt in stare grava

Patru cetateni romani au fost raniti intr-un accident rutoer produs in nord-vestul Italiei, in apropierea frontierei cu Franta, informeaza La Stampa. Trei dintre raniti sunt in.

Alegeri primare in SUA: Donald Trump, castiga in cinci state din nord-estul Americii

UPDATE: Hillary Clinton a castigat si alegerile primare din Pennsylvania, in timp ce Bernie Sanders a obtinut victoria in Rhode Island, informeaza AFP. Donald Trump a castigat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )