Libnet.ro
UNICEF

22:00

Atentate la Bruxelles. Frati care au comis atacuri teroriste in lume

Adevărul Adevărul,
Atentate la Bruxelles. Frati care au comis atacuri teroriste in lume

Doi frati din capitala belgiana - Khalid si Brahim El Bakraoui - au comis atacurile de la Bruxelles, a anuntat miercuri procurorul federal begian Frederic Van Leeuw, relateaza DPA, care prezinta si alti frati care au comis atacuri in intreaga lume. continuă pe Adevărul

Atacuri teroriste la Bruxelles. Marturiile din infern ale jurnalistilor din Craiova: Sunt zeci de morti, zeci de raniti

Europa a fost zguduita marti dimineata de exploziile produse in capitala belgiana Bruxelles. Cel putin 30 de persoane au fost ucise, iar peste 250 ranite.

Lista celor mai recente atacuri teroriste din Europa

Atentatele de marti de la Bruxelles se adauga pe o lista din ce in ce mai lunga a atacurilor teroriste care au avut loc de-a lungul ultimilor 15 ani in Europa. Cititi in continuare care au fost acestea.

Haaretz: Serviciile secrete belgiene aveau informatii despre iminentele atacuri teroriste

Serviciile secrete belgiene, dar si alte institutii similare din Europa, au primit avertismente precise privind atentatele teroriste de la Bruxelles, a anuntat miercuri publicatia israeliana Haaretz, fara a preciza sursa, transmite news. ro.

Atentate Bruxelles. Primele reactii ale belgienilor despre explozii

Lumea intreaga este socata de atentatele de la Bruxelles. Oamenii simpli isi manifesta indignarea si ingrijorarea pe retelele de socializare.

Topul celor mai dramatice atacuri teroriste ale ultimului secol

Terorismul este una dintre principalele amenintari la adresa sigurantei cetateanului. Se duc campanii de combatere a terorismului, precum si campanii de constientizare a pericolului pe care il prezinta. Se iau masuri sporite de siguranta, uneori cetatenii cedand din drepturile lor de dragul protejarii impotriva inamicului invizibil si imprevizibil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )