Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atentate la Bruxelles: razbunare pentru arestarea lui Salah Abdeslam? Principalele ipoteze ale anchetatorilor

Adevărul Adevărul,
Atentate la Bruxelles: razbunare pentru arestarea lui Salah Abdeslam? Principalele ipoteze ale anchetatorilor

Procurorul general al Belgiei a confirmat ca atacurile din Bruxelles au fost atentate teroriste. Cel putin 26 de persoane au murit, iar alte 55 au fost ranite. Atentatele au loc la patru zile de la arestarea lui Salah Abdeslam, considerat arhitectul atacurilor din noiembrie, de la Paris. Recent, autoritatile belgiene au atras atentia ca amenintarile teroriste raman ridicate, iar resursele pentru combaterea lor - limitate. continuă pe Adevărul

Sunt atacurile din Bruxelles o razbunare pentru arestarea lui Salah Abdeslam? - analiza The Guardian

Atac facut din razbunare? Dovezi despre o noua celula terorista si privind servicii de securitate incompetente? Un semn ca reteaua lui Salah Abdselam, organizatorul logistic al atacurilor din Paris de anul trecut, ce a fost arestat vineri, inca functioneaza? Sau - tinand cont ca avem inca prea putine date despre atacurile de marti dimineata - nici o ipoteza din cele de mai sus? se intreaba jurnalistul Jason Burke de la The Guardian.

Detaliul incredibil care a dus la arestarea lui Salah Abdeslam: o comanda suspect de mare de pizza

Salah Abdeslam, arestat la sfarsitul saptamanii trecute pentru implicarea in atentatele de la Paris, intr-o operatiune a politiei la Bruxelles, a fost prins dupa o comanda suspecta de.

Arestarea lui Salah Abdeslam, o lovitura data organizatiei teroriste DAESH in Europa, spune ministrul francez de Interne

Arestarea, vineri, la Bruxelles, a lui Salah Abdeslam, suspect-cheie in atentatele din noiembrie de la Paris, este o lovitura importanta data organizatiei teroriste DAESH in Europa, a declarat sambata ministrul francez de interne, Bernard Cazeneuve, citat de agentia AFP, preluata de Agerpres.

Premierul Belgiei, Charles Michel, confirma arestarea teroristului Salah Abdeslam

Premierul Belgiei, Charles Michel, a confirmat, vineri seara, arestarea presupusului terorist Salah Abdeslam, acuzat de implicare in atentatele de la Paris.

Atentate la Bruxelles. Roman stabilit in capitala Belgiei: Oamenii se asteptau ca teroristii sa reactioneze astfel dupa arestarea lui Salah Abdeslam

Atentate la Bruxelles. Un constantean care locuieste de 11 ani la Bruxelles marturiseste ca oamenii simpli se asteptau ca teroristii sa atace violent dupa ce teroristul Salah Abdeslam a fost arestat de politia belgiana.

Bernard Cazeneuve: Arestarea lui Salah Abdeslam, o lovitura data organizatiei teroriste Daesh in Europa

Arestarea, vineri, la Bruxelles, a lui Salah Abdeslam, suspect-cheie in atentatele din noiembrie de la Paris, reprezinta o lovitura importanta data organizatiei teroriste Daesh in Europa, a declarat sambata ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, transmite AFP, preluata de agerpres. ro.

Alerta emisa de Interpol, dupa arestarea lui Salah Abdeslam: Nu a fost singur!

Interpol a anuntat sambata ca a trimis un avertisment statelor membre sa fie extrem de vigilente in ceea ce priveste controalele la frontiera pentru ca arestarea lui Salah Abdeslam, suspect-cheie.

Suspectul-cheie in atacurile de la Paris, Salah Abdeslam, planuia alte atentate

Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atacurile de la Paris, din noiembrie, le-a spus anchetatorilor ca planuia sa reinceapa ceva de la Bruxelles, a declarat duminica ministrul belgian de Externe Didier Reynders, relateaza AP online, citat de Mediafax.

Salah Abdeslam planuia noi actiuni de la Bruxelles, afirma ministrul belgian de Externe

Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atacurile de la Paris, din noiembrie, le-a spus anchetatorilor ca planuia sa reinceapa ceva de la Bruxelles, a declarat duminica ministrul belgian de Externe Didier Reynders, relateaza AFP online.

Salah Abdeslam a parasit Spitalul Saint-Pierre de la Bruxelles

Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atacurile de la Paris, si unul dintre complicii sai au fost luati sambata dimineata de la Spitalul Saint-Pierre din Bruxelles, unde au primit ingrijiri, a anuntat primarul Bruxellesului Yvan Mayeur intr-un mesaj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3293 seconds )