Libnet.ro
UNICEF

20:30

Atentatele de la Bruxelles: Sapte suspecti au fost retinuti

România Liberă România Liberă,
Atentatele de la Bruxelles: Sapte suspecti au fost retinuti

Sase persoane au fost arestate, joi seara, de autoritatile din Bruxelles, in cadrul anchetei privind atentatele care au avut loc, marti, in capitala Blgiei, si care au cauzat moartea a cel putin 31 de persoane. O alta persoana a fost arestata, vineri dimineata, in comuna Forest. continuă pe România Liberă

Atentatele de la Bruxelles: Sase suspecti au fost retinuti

Sase persoane au fost arestate, joi seara, de autoritatile din Bruxelles, in cadrul anchetei privind atentatele care au avut loc, marti, in capitala Blgiei, si care au cauzat moartea a cel putin 31 de persoane.

Atentate la Bruxelles. Continua vanatoarea de teroristi. Sapte suspecti arestati in Capitala si in imprejurimi

Sapte persoane suspectate ca ar avea legatura cu atentatele de marti de la Bruxelles, in care si-au pierdut viata 31 de persoane, iar circa 300 au fost ranite, au fost arestate, joi si vineri, in Belgia.

Operatiune de amploare in Germania, dupa atentatele de la Bruxelles. Doi suspecti au fost retinuti

Politia germana a arestat vineri, in vestul tarii, doua persoane banuite ca ar avea legaturi cu suspectii in atacurile comise saptamana aceasta la Bruxelles, dintre care una ar fi trimis.

Operatiuni antiteroriste de amploare in desfasurare la Bruxelles; sase persoane au fost arestate

Mai multe operatiuni antiteroriste de amploare au fost desfasurate de autoritatile belgiene in Bruxelles, joi seara, in legatura cu atacurile teroriste de la aeroportul Zaventem si din reteaua de metrou a capitalei europene. Sase persoane au fost retinute in mai multe zone din oras, incluzand trei suspecti arestati in fata Parchetului Federal, relateaza CNN.

Accident grav, in Teleorman: Sase persoane au ajuns la spital. Vedeti acccidente similare produse pe drumurile din Romania

Sase persoane cu varste cuprinse intre 32 si 56 de ani din localitatea Draganesti, judetul Teleorman, care mergeau spre Bucuresti, la serviciu, au ajuns in Capitala, insa la Spitalul Universitar, cu rani grave si atacuri de panica. Iata care au fost cele mai grave accidente de acest fel, produse in ultimii ani pe drumurile Romaniei.

Sase persoane care au luptat alaturi de jihadisti - condamnate in Macedonia. Seful grupului era un imam

Justitia macedoneana a condamnat vineri sase persoane, printre care si un imam care era presupusul lider al grupului, la pedepse de la 5 la 7 ani de inchisoare.

Doi padurari din Bistrita-Nasaud au fost retinuti dupa ce au mimat o exploatare forestiera pentru a ascunde furtul de lemn

Doi padurari din Bistrita-Nasaud au fost retinuti pentru 24 de ore, dupa ce ar fi intocmit documente false pentru o exploatare forestiera care nu a avut loc. Cei doi au si inchis ochii atunci se fura lemn chiar de sub nasul lor. La unul dintre padurari au fost gasite si 57 de cartuse pentru o arma letala, detinute ilegal.

Accident cu un microbuz pe DN6. Sase persoane au ajuns la spital

Sase persoane, barbati si femei, cu varste cuprinse intre 32 si 56 de ani din localitatea Draganesti, judetul Teleorman au ajuns joi la Spitalul Municipal din Capitala cu vatamari corporale si.

Bursele europene au crescut miercuri, dupa socul de ieri produs de atentatele de la Bruxelles

Bursele europene reveneau pe plus miercuri la pranz dupa ce investitorii au trecut de socul produs de atacurile teroriste din Bruxelles. Cresterile au fost motivate si de semnalele pozitive venite de la cele mai importante economii din lume.

Atentate la Bruxelles. inca o persoana a fost arestata in cazul atentatelor de marti

Inca o persoana a fost arestata vineri dimineata in cartierul Forest din suburbiile Bruxellesului in cazul atentatelor de marti din capitala belgiana, dupa ce sase persoane au fost retinute joi noapte in raiduri efectuate in Bruxelles , sustin surse citate de postul belgian RTBF.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )