Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentionare meteo de vreme rea pentru toata tara

Antena3 Antena3,
Atentionare meteo de vreme rea pentru toata tara

Meteorologii au emis sambata dimineata o atentionare meteo de vreme rea pentru toata tara. Aceasta este valabila de astazi de la ora 10. 00 pana maine la ora 18. 00 in intervalul. continuă pe Antena3

Informare meteo de vreme rea: Vor fi ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si grindina

Sambata dumineata intra in vigoare o informare de vreme rea. Vor fi ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si grindina pana duminica seara, la ora 18. 00, in mare parte a.

Informare meteo: Ploi torentiale, vijelii si grindina in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o informare de ploi torentiale si vijelii, valabila de sambata dimineata pana duminica seara, in aproape toata tara.

Noi proteste in toata tara, joi. Angajatii agentiilor pentru protectia mediului ies in strada

Angajatii Agentiei Nationale si Agentiilor Judetene pentru Protectia Mediului protesteaza joi, intre orele 11. 00 si 13. 00, in toata tara si la Ministerul Mediului din Bucuresti, nemultumiti de.

Noi proteste de amploare se pregatesc in toata tara: Mai multe organizatii civice vor sa iasa in strada pentru a manifesta impotriva legii gratierii

Aprobarea legii gratierii in Comisia Juridica a Senatul pare sa fi fie fitilul care va aprinde unor noi serii de proteste in toata tara. Organizatiile civice Initiativa Romania,.

Ploi torentiale, vijelii si grindina in aproape toata tara

Ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si grindina vor fi, de sambata dimineata pana duminica seara, in aproape toata tara, in special in Oltenia, Transilvania,.

Se strica vremea. Informare meteo de ploi torentiale si grindina, in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o informare meteorologica de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica accentuata valabila sambata si duminica in.

Declaratie socanta despre situatia din Turcia: Toata tara se afla in stare de arest!

Arestarile masive din Turcia, unde peste o mie de presupusi sustinatori ai predicatorului Fethullah Gulen au fost arestati miercuri, arata ca 'tara intreaga se afla in stare de arest',.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )