Libnet.ro
UNICEF

21:00

Aterizare cu probleme a avionului de linie in care se afla premierul Victor Ponta (VIDEO)

B1 B1,
Aterizare cu probleme a avionului de linie in care se afla premierul Victor Ponta (VIDEO)

Avionul de linie in care se afla premierul Victor Ponta a ratat aterizarea din cauza vantului, informeaza B1 TV. Ponta se afla sambata intr-o deplasare in Zalau, la inaugurarea unui centru de excelenta si. continuă pe B1

Aterizare cu probleme a avionului de linie in care se afla premierul Victor Ponta

Avionul de linie in care se afla premierul Victor Ponta a ratat aterizarea din cauza vantului, informeaza B1 TV. Ponta se afla sambata intr-o deplasare in Zalau, la inaugurarea unui centru de excelenta si.

FOTO. Avionul in care se afla premierul Victor Ponta a avut probleme la aterizare

Avionul de linie in care se afla premierul Victor Ponta a avut o aterizare cu probleme, din cauza vantului. Ponta se afla sambata intr-o deplasare in Zalau, la inaugurarea unui centru de excelenta si training.

Avionul in care se afla premierul Victor Ponta a avut probleme la aterizare

Avionul de linie in care se afla premierul Victor Ponta a avut o aterizare cu probleme, din cauza vantului, conform b1. ro.

Premierul Victor Ponta: Vor fi create peste 1.000 de locuri de munca la Zalau. Problema infrastructurii trebuie rezolvata cat mai curand (VIDEO)

Aflat in vizita la Zalau, premierul Victor Ponta a precizat ca in aceasta zona vor fi create peste 1. 000 de locuri de munca, informeaza B1 TV. Acesta a mai precizat ca problema infrastructurii trebuie.

Premierul Victor Ponta: Liberalii sa stie ca autostrazile nu se fac cu populism (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a adresat, in timpul unei deplasari efectuate joi, la Brasov, un indemn celor de la PNL, si anume, ca autostrazile nu se fac cu populism, informeaza B1 TV. Premierul a precizat in timpul.

Premierul Victor Ponta, intalnire la Guvern cu directorul SRI, Eduard Hellvig. SRI confirma intalnirea

40 - Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava a declarat, miercuri, ca directorul SRI, Eduard Hellvig a avut o intalnire cu premierul Victor Ponta, la solicitarea celui din urma, mentionand ca la.

VIDEO Premierul Victor Ponta incearca sa lase impresia ca mitingul de la Mioveni nu e indreptat impotriva Guvernului, ci a conducerii Dacia Renault

Premierul Victor Ponta a incercat joi sa lase impresia ca mitingul de la Mioveni, unde cateva mii de oameni cer constructia autostrazii Sibiu-Pitesti, nu este indreptat impotriva Guvernului, ci a companiei Dacia Renault.

Premierul Victor Ponta, intalnire la Guvern cu directorul SRI, Eduard Hellvig

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, cu directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, surse oficiale afirmand ca discutia face parte din colaborarea institutionala dintre Guvern si.

Premierul Victor Ponta lauda echipa Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015

Premierul Victor Ponta lauda echipa Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015! Felicitari echipei Antena 3 pentru premiul castigat la New York Festivals 2015! Meritati aceasta victorie!, a scris.

Premierul Victor Ponta: Sa adoptam un act normativ privind bunurile confiscate (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si-a exprimat intentia in sedinta de Guvern de miercuri, de a adopta un act normativ privind bunurile confiscate, informeaza B1 TV. Ma bucur foarte mult de investitiile straine directe.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )